Jet yardım

Arda ve Emre, Madrid uçağını kaçırınca, Atletico Madrid'in kampına yetişemiyordu. Acun Ilıcalı jetini gönderip milli oyuncuları aldırınca, iki futbolcu büyük cezadan kurtuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2012 Güncelleme 28 Temmuz 2012, 01:41
Jet yardım

İÇİNDEKİLER

Atletico Madrid'in iki Türk futbolcusu Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun imdadına Acun Ilıcalı yetişti. İlk fırsatta Madrid'den Çeşme'ye gelen Turan ve Belözoğlu dört gün boyunca Çeşme'de tatil yaparken, son gün Madrid'e giden uçağı kaçırdı. Oysa ki sabah 9.00'da Madrid'deki idmanda olmaları gerekiyordu ve bunu başaramazlarsa kulübe hatırı sayılır bir ceza ödeyecek ve belki de teknik direktörün gözünden düşeceklerdi. İki milli futbolcu, durumun ciddiyetini fark edince acil olarak dostları Acun Ilıcalı'yı arayarak yardım istedi. Ilıcalı hemen İstanbul'da bulunan özel jetini sabaha karşı 03.30'da İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na göndererek Belözoğlu ve Turan'ı Madrid'e yetiştirdi. Turan uçağa özel bir otomobille, Çeşme'nin en ünlü eğlence mekanı Marrakech'ten yetişirken Belözoğlu'nun ise Çeşme'deki yazlığından hava alanına geçtiği öğrenildi.

PARA TALEP ETMEDİ
Özel uçağı İstanbul'dan İzmir'e gönderip oradan da Madrid'e uçurmanın masrafı, 35 bin Euro'yu buluyor. Ancak Acun'un, sıkı arkadaşları olan Emre ve Arda'dan para talep etmediği ve arkadaşlarına bir jest yaptığı öğrenildi.

Kahraman DURAK