0 / 0ºC
Detaylı Hava Durumu

Yüz'başı

TSK'ya yeni bir "Yüz" geliyor. Taburcu olur olmaz askerlik şubesine gideceğini belirten 'ın hayaline TSK'dan yeşil ışık yandı

takvim.com.tr / 23.02.2012 01:52 GÜNCEL
Geçirdiği yüz nakli operasyonuyla Türkiye'nin gündemine oturan yeni hayatına ısınmaya başlıyor. Genç adam, küçük yaşta yanan yüzü nedeniyle muaf raporu aldığı askerliğe bir kez daha başvurmak istediğini söyledi. Yakınlarına "Beni askere alsınlar. Vatan borcumu ödemek istiyorum" diyen Uğur, taburcu olur olmaz askerlik şubesinin kapısını çalacak. Genelkurmay yetkililer "Askerliğe elverişsiz bir durum görünmüyor. Sağlıklı her genç gibi Acar da askerliğini yapabilir" açıklamasında bulundu. Milli Savunma Bakanlığı da Acar'ın temsili askerlik kapsamında vatani görevini yapabileceğini bildirdi. Ancak doktorlar, geçirdiği operasyon nedeniyle uzun bir süre ilaç tedavisi alacak olan Uğur Acar'ın bağışıklık sistemi zayıflayabileceği için 3 yıl boyunca uzun dönem askerlik yapmasına sıcak bakmıyor. Uğur Acar'ın ağabeyi Ali Acar da Uğur'un isteğine onay vererek "Uğur'a 'evlenecek misin' diye soruyorlar. Bizim oralarda askerlik yapmayana kız vermezler. Beş altı günlüğüne de olsa asker olsun. Bir günlük olsa bile kışlaya girsin" diye konuştu.

HASTANEDEN İŞTEKLİFİ GELDİ...
Önceki gün basının karşısına kısa bir süre çıkan Uğur Acar dün ise ameliyatını yapan ekip eşliğinde bir basın toplantısına katıldı. Toplantıya beyaz gömlek ve mavi kazakla gelen Acar'ın toplantı sırasında sık sık yüzüne dokundu, sakalıyla oynadı, gözünü ovuşturdu. Eski yüzü nedeniyle uzun bir iş hayatının olmadığını söyleyen Uğur için Akdeniz Üniversitesi Rektörü "Uğur'un iş aramasına gerek yok. Arzu ederse bizimle çalışabilir" dedi. Kurtcephe, Uğur'a tablet bilgisayar hediye etti.

10 GÜN SONRA DIŞARIDA
Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer 'un 10 gün sonra topluma karışacak hale geleceğini belirtti.

Ceyda KARAASLAN





tüm haberler

kalan karakter 1000

Kutlamak gerek Kutlamak gerek

Asıl doktoru kutlamak gerek. Kutluyorum tüm Türk doktorlarını

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 23.02.2012 11:24

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Astroloji
Televizyon
Günün Dizisi
Alemin Kıralı atv 20:00
Günün Filmi
Sinema TV 8 20:45
ANA SAYFA | GÜNCEL | EKONOMİ | SOSYAL GÜVENLİK | SİYASET | DÜNYA | SPOR | YAŞAM | KÜLTÜR SANAT | SAKLAMBAÇ | TELEVİZYON | ASTROLOJİ
YAZARLAR | YAZI DİZİSİ | SAĞLIK | EMLAK & OTO | TEKNOLOJİ | TATİL & TURİZM | E-GAZETE | GALERİ | ARŞİV | KÜNYE | BİK İLANLARI | GİZLİLİK BİLDİRİMİ | RSS | OYUN
Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.