Sınır dışı 'grup seks'

Antalya'da 5 erkekle grup seks yapan Rus kadın, parasını alamayınca seks görüntüleriyle karakola gitti ve 'İlişkiye zorlandım' dedi. Yalanı ortaya çıkınca da sınır dışı edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2010 Güncelleme 20 Ocak 2010, 00:00
Sınır dışı ’grup seks’

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan Rus kadın, grup seks karşılığında parasını alamayınca karakola giderek ortalığı birbirine kattı. İddiaya göre Valeria Rozanova (25), para karşılığı ilişkiye girmek için H.Y. ile önceki gece 350 lira karşılığında anlaştı.

Rozanova gittiği evde H.Y.'nin 4 arkadaşının daha olduğunu gördü. Evde bulunan N.Ü., R.B., B.Y., ve H.S., kadına grup seks yapmayı önerdi. Rozanova da bu isteği bin lira karşılığında kabul etti. Kadınla grup seks yapan 5 arkadaş, ilişkiyi video kamera ve cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Sabaha karşı Valeria, kendisine önerilen parayı istedi. Ancak, evdekiler bunu kabul etmedi. 5 kişinin uyuduğu sırada Rozanova, grup seksin görüntülendiği kamera ile cep telefonunu alarak Demircikara Polis Merkezi'ne başvurdu. Rus kadın, verdiği ifadesinde zorla alıkonulduğunu ve grup sekse zorlandığını söyledi. Polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlatarak görüntüleri inceledi. Seks kasedini incelemeyen polis, görüntülerde kadının zorlandığına ilişkin bir ayrıntıyı tespit edemedi.

Gözaltına alınan 5 kişi ise ifadesinde zorla ilişkiye girmediklerini, kadının isteği doğrultusunda grup seks yaptıklarını ve bu görüntüleri de daha sonra birlikte izlemek için kaydettiklerini söyledi. 5 erkek ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, Valeria Rozanova ise sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi ekiplerine teslim edildi.

HANGİ İLİMİZ NEYİYLE MEŞHUR? İŞTE CEVABI...


TÜRKİYE'DEKi BU ADALAR SATILIK-TIKLA


İŞTE ŞEHİRLERİMİZİN EFSANELERİ