Güzel olmadı ya...

Bacaklarından yağ aldırdıktan sonra vücudu bozuldu. Nişanlısı da terk edince estetik merkezi hakkında 120 bin TL'lik dava açtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2010 Güncelleme 20 Ocak 2010, 00:00
Güzel olmadı ya...

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan tekstilci Güller Boz'un (34) hayatı, güzelleşmek için girdiği ameliyatın ardından kabusa döndü. Basen ve bacak bölgesindeki yağlardan şikayet eden Boz, rejim yapmasına rağmen bu sorundan kurtulamadı. Nişanlısına daha güzel görünmek isteyen genç kadın, çareyi Este Word Estetik Merkezi'ne gitmekte buldu.

Yağ aldırmak ve sarkan derilerini toparlatmak için 5 bin TL'ye anlaşan Boz, doktor Hanife Akınoğlu tarafından 5 Ağustos 2009'da ameliyata alındı. Operasyonun ardından Boz, hayatının en zon günlerini yaşadı. 2 ay boyunca sargıda kalan kadının bacaklarında ameliyat izleri kaldı ve vücudunda deformasyon meydana geldi. Güller Boz'un yaşadıkları bununla da sınırlı kalmadı. Uzun süre işine gidemediği için işten kovulan Boz, ruhsal sorunlar da yaşamaya başladı. Psikolojik tedavi gören genç kadına bir darbe de evlilik hayalleri kurduğu nişanlısından geldi.

Estetik operasyonla birlikte vücudu hasar gören Boz, nişanlısı tarafından terk edildi. Bunun üzerine talihsiz kadın, estetik merkezi ve ameliyatı gerçekleştiren Doktor Hanife Akınoğlu hakkında 120 bin TL'lik tazminat davası açtı. İddiaları reddeden estetik merkezinin ikinci müdürü Filiz Turan ise "Hastaya ameliyat sonrası iz kalacağı söylendi. Ayrıca hasta operasyonun ardından kilo aldığından bacak kalınlığı değişmiştir" dedi.


HANGİ İLİMİZ NEYİYLE MEŞHUR? İŞTE CEVABI...


TÜRKİYE'DEKi BU ADALAR SATILIK-TIKLA


İŞTE ŞEHİRLERİMİZİN EFSANELERİ