Ateşe karşı annelik

Almanya'daki gurbetçi ailenin evinde yangın çıktı. Anne, küçük oğlunun odasına koştu Ranzanın altına saklanan evladını kurtaran fedakar kadın, tüm ülkede kahraman oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2010 Güncelleme 20 Ocak 2010, 00:50
Ateşe karşı annelik

İÇİNDEKİLER

Anne yüreğinin büyüklüğü, nice kahramanlık hikayelerini geride bıraktı. Almanya'nın Coburg kenti yakınlarındaki Neustadt kasabasında yaşayan Karabulut Ailesi'nin evinde, geçtiğimiz cumartesi günü yangın çıktı. Bu sırada baba Rasim Karabulut (43) işteydi. Anne Vildan Karabulut (30) ise kızı Senem (12) ve komşusu Zehra İkiz ile sohbet ediyordu. Çiftin diğer çocukları Salih (8) ve Emirkan da (4), odalarında oyun oynuyordu. Ancak birden üst kattan inen Salih, "Anne, yanıyoruz" diyerek kendisini sokağa attı. Komşu İkiz ile Senem Karabulut da bahçeye çıkarken anne Vildan Karabulut, üst kattaki oğlunun odasına yöneldi. Ancak kapı kolu düştüğü için içeriye giremedi. Bunun üzerine kapıyı kıran kahraman anne, dolapların içinde bile oğlu Emirkan'ı aradı. Fakat çocuk yoktu! En sonunda ranzanın altına eğilen anne, oğlunu burada saklanırken buldu. Ranzanın demirleri aşırı ısındığı için ellerinde ve kollarında ağır yanıklar oluşan azimli kadın, oğlunu sürükleyerek dışarıya çıkartmayı başardı. Fakat zehirlendiği için kısa süre sonra kendisinden geçti. Durumu iyiye giden anne, Almanya'da kahraman ilan edildi.

Allah ailemi bağışladı
Baba Rasim Karabulut, yangının neden çıktığının henüz kesinleşmediğini belirtirken, "Ancak yangın nedeni büyük ihtimalle ya elektrik kontağı ya da çocukların ateşle oynaması" dedi. İstanbullu olan baba Karabulut, "Allah bana eşimi ve çocuklarımı bağışladı. Keşke evde olsaydım. Onlara yardım ederdim" diye konuştu.


MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

ÜNLÜLERİN GERÇEK YAŞLARINI MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ÜNLÜLER ESKİDEN BU MESLEKLERİ YAPIYORDU!!!


SON İTİRAFLARIYLA OLAY YARATTILAR

BU ÜNLÜLERDE HEM SİLİKON YOK HEM DE TAKVİYE