Bir günlük milyoner!

Bir sabah kalktı, hesabında 1 milyon TL gördü. Ama banka hatayı anlayıp parayı geri çekince 24 saat zenginlik bile işsiz vatandaşı mutluluğa bürüdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2009 Güncelleme 07 Ağustos 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Kimileri Mısır'da "olmayan dedesinden" miras kalacağını, kimileri talih kuşunun bir gün kendisine de güleceğini hayal eder! Ancak ne dededen, ne de bir kuştan beklentisi olan işsiz vatandaş, ummadığı anda milyonlara kavuştu! Kocaeli Gebze'nin Çayırova beldesinde yaşayan Adem Çalık, yaklaşık 1 yıl önce işsiz kalmıştı. Geçim derdine düştü, bankadaki 3 kuruşunu da çekmeye karar verdi. Hesabı bulunan şubeden ekstre istedi, gelen zarfı açınca gözlerine inanamadı! Çünkü banka hesabında tam 1 milyon TL görünüyordu.

KENDİ PARASINI DA ÇEKEMİYOR

Yarın ne yapacağını düşünürken torunlarının bile hayatının kurtulduğunu gören Çalık, o gün belki de dünyanın en mutlu insanıydı. Fakat ertesi sabah bankaya gittiğinde hesabının bloke edildiğini gördü. Banka yaptığı hatayı anlamış, 1 milyon TL'nin Çalık'ın olmadığını açıklamıştı. Fakat kendisine ait 396 TL'ye de bloke koyulan Adem Çalık, "Bir günlük de olsa milyoner olmak harikaydı" dedi.