Gözü dönmüş enişte

Enişte, karısının yeğenine tehdit yoluyla 5 yıl boyunca tecavüz etti. Mağdur kıza cep telefonuyla çektiği çıplak fotoğraflarla şantaj yapınca gözünü cezaevinde açtı..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2009 Güncelleme 26 Haziran 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kağıthane'de karısının yeğenine 5 yıldır tecavüz eden enişte seks şantajı yapmaya kalkınca yakayı ele verdi. İddiaya göre, 41 yaşındaki M.Ö., 5 yıl önce lise öğrencisi olan karısının yeğeni B.A.'ya elle tacizde bulundu. Birkaç ay sonra da genç kızla zor kullanarak ters ilişkiye girdi. M.Ö. genç kızı yaşananları kimseye söylememesi için tehdit etti ve bu şekilde genç kıza 5 yıl boyunca tecavüz etti.

SEKS OYUNU TUTMADI

Aradan geçen 5 yılın sonunda 23 yaşına gelen B.A. bir turizm firmasında müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Genç kızın erkek arkadaşı olduğunu duyan M.Ö. önceki gece evde kimsenin olmamasını fırsat bilip genç kızı yanına çağırdı. Bu isteği reddedilen enişte, intikam almak için cep telefonunda kayıtlı olan B.A.'nın çıplak fotoğrafını ablası Y.A.'ya gönderdi. Kardeşinin çıplak fotoğrafını gören Y.A. hemen B.A.'yı arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine B.A. soluğu savcılıkta aldı ve eniştesi hakkında şikayette bulundu. Polis tarafından evinde yakalanarak gözaltına alınan M.Ö., susma hakkını kullanırken, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. B.A. ise Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayeden geçirildikten sonra tedaviye alındı.