Biz gelmeden, kendini öldür

Aile meclisi kararıyla öldürülen genç kadının eşinden korkunç itiraf: Kayınpederim, kızına 'Biz gelmeden kendini öldür' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2009 Güncelleme 26 Haziran 2009, 01:55

İÇİNDEKİLER

İstanbul Küçükçekmece'de, 25 Aralık 2008'de telle boğularak öldürüldükten sonra yakılmış bir kadının cesedi bulunmuştu. Polis, cesedin Nurgül Akın'a ait olduğunu belirlemiş, Akın'ı öldürdüğünü kabul eden kardeşi O.Ş. (17), amcasının oğlu S.Ş. (15) ile cinayeti azmettirdikleri iddia edilen babası Hasan Şahin, amcası Ramazan Şahin ve eşi Ömer Akın tutuklanmıştı. Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkan sanıklardan Ömer Akın, boşanma davası açtığını, bu süreçte eşinin cep telefonuyla başka erkeklerle konuştuğunu gördüğünü öne sürdü. Akın, daha sonra kayınpederi Hasan Şahin ve kayınbiraderi O.Ş.'yi konuşmak için evlerine çağırdığını kaydetti.

'KAYIP BAŞVURUSU YAPTILAR'
Akın, ifadesini şöyle sürdürdü: Kayınpederim kızı Nurgül'ü dövdü, evden çıkarken de 'Tekrar geleceğiz. Biz gelmeden, kendini öldür' dedi. Sonra da bana 'Nurgül'ü kaybettin' dediler. Zorla, kayıp başvurusunda bulunduk. Suçu bana atmaya çalışıyorlar... Bu arada diğer sanıklar da suçlamaları redetti. Mahkeme, amca Ramazan Şahin'in tutuksuz yargılanmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.