Cimbom'un ilk bombası Kuszczak

Yeni sezonda kadrosunu baştan aşağı değiştirecek olan G.Saray, Manchester United'ın yedek kalecisi ile anlaştı. 1.91'lik Polonyalı, sezon sonu imzayı atacak

Giriş Tarihi 20 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 20 Mart 2011, 13:28
Cimbom’un ilk bombası Kuszczak

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, transfer operasyonuna şimdiden startı verdi.

Yeni sezonda kadrosunda büyük revizyon yapmayı planlayan sarıkırmızılıların ilk olarak, bekleneni veremeyen Robinson Zapata'nın yerine Manchester United'ın yedek kalecisi Tomasz Kuszczak ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen 29 yaşındaki file bekçisi, sezon sonunda imzaya getirilecek. 1.91 boyundaki Tomasz Kuszczak, 2004 yılından bu yana İngiltere'de top koşturuyor.

Ya beni oynatın, ya da satın

West Bromwich ile Ada'ya ayak basan Polonyalı file bekçisi, 2006'da Manchester United'ın yolunu tuttu. Ancak burada bir türlü kendisini ispat etme fırsatını yakalayamadı. Uzun süre Van der Sar'ın arkasında bekleyen Kuszczak, Hollandalı kalecinin emeklilik kararının ardından ümitlenmişti. Fakat devre arasında Danimarka'nın Aalesund takımından Anders Lindegaard'ın transferiyle ManU'nun '1 numarası' olma umutları tükendi. "Ya beni oynatın, ya da satın" diyen Kuszczak, Galatasaray'ın teklifine 'evet' dedi.