Meireles kadroda

Fenerbahçe'nin Viktoria Plzen ile oynayacağı maç öncesi 20 kişilik kafile açıklandı. Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Milos Krasic ve Miroslav Stoch kadroya dahil edilmedi. Aykut Kocaman'ın, cezalı olan Raul Meireles'i kadroya alması dikkat çekti.

Giriş Tarihi 06 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 06 Mart 2013, 19:01
Meireles kadroda

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında, 7 Mart Perşembe günü deplasmanda Çek takımı Viktoria Plzen ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de 20 kişilik maç kadrosunda yer alan isimler açıklandı. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında İnönü'de oynanan derbinin ardından Egemen Korkmaz ve Gökhan Gönül'ün kavgası gündeme oturmuştu. Teknik direktör Aykut Kocaman, Viktoria Plzen maçı kadrosuna Egemen Korkmaz'ı dahil etmedi. Egemen dışında rotasyon kurbanı olan Hasan Ali Kaldırım ve Kocaman'ın "Yeteri kadar şans verdim" dediği iki yıldız kanat oyuncusu Milos Krasic ve Miroslav Stoch kadroya dahil edilmedi. Cezalı olan Raul Meireles'in ise kafileye dahil edilmesi dikkat çekti.

20 KİŞİLİK MAÇ KADROSU
"Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Raul Meireles."

Fenerbahçşe kafilesi saat 12.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Prag'a hareket edecek, ardından karayoluyla Plzen'e geçecek.