Çeteye FBI baskını

Alex önderliğindeki Fenerbahçe'nin İnönü'ye gidişi, sahadaki mücadelesi, attığı goller ve aldığı zafer Hollywood filmlerine taş çıkartacak cinstendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2011 Güncelleme 23 Şubat 2011, 12:05
Çeteye FBI baskını

İÇİNDEKİLER

Ligde ikinci yarıya müthiş bir başlangıç yapan Fenerbahçe'nin son Beşiktaş zaferi uzun yıllar unutulmayacak. Alex önderliğindeki Sarı-Lacivertliler'in İnönü'de verdiği mücadele, attığı goller ve aldığı galibiyet Hollywood filmlerine taş çıkartacak cinstendi. İlk 30 dakikada müthiş bir futbol oynayıp tarihi farkı kaçıran Kanarya, 48. dakikada 2-1 geriye düşmesine rağmen pes etmeyip unutulmaz bir geri dönüşe imzasını attı.

İNANCIN ZAFERİ BU!
Futbol profesörü Alex de Souza'nın biri penaltıdan 3 golüyle galibiyete uzanan Fenerbahçe, inancın zaferini ortaya koydu. Aykut Kocaman'ın ekibi, herkesin "Bittiler" dediği bir ortamda üst üste 6 maçını kazanıp şampiyonluğu ne kadar çok istediğini ortaya koydu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

DERBi CANAVARI
İnönü'den zaferle dönen Fenerbahçe son yıllarda derbilerde ezeli rakiplerine büyük üstünlük kurdu. Beşiktaş ve Galatasaray'la oynadığı son 24 derbide sadece 2 kez yenilen, 17'sini kazanan, 5'inde de berabere kalan Sarı-Lacivertliler, bu maçlarda rakip fileleri toplam 35 kez havalandırıp, kalesinde 16 gol gördü.

Sarı-Lacivertliler'in sahada verdikleri savaş, tribündeki bin 600 cefakar taraftar ve 30 milyon Fenerbahçeli'nin inancıyla birleşince Q7 ve çetesi teslim bayrağını çekti

Alınan galibiyette futbolcular ve teknik heyet kadar, İnönü'de takımı yalnız bırakmayan bin 600 cefakar taraftar ve 30 milyon Fenerbahçeli'nin inancının da payı büyüktü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

BAŞKA YOLU YOK!
Yaptığı transferlerle 'Türkiye'nin Uzay Takımı' diye nitelendirilen Quaresma, Guti, Almeida ve Simao'lu Beşiktaş'ı teslim alan Sarı-Lacivertliler'de artık herkesin söylediği tek bir şey var: "Bu sezon şampiyon olacağız başka yolu yok!"

ZAFERE KİLİTLENMENİN RESMİ!
Maçın ardından Samandıra'da yaşanan görüntüler de Fenerbahçe'nin zafere ne kadar kilitlendiğini gözler önüne serdi. Tesislere akın adan taraftarlar, İnönü'de alınan tarihi galibiyeti futbolcularla birlikte coşkuyla kutladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN