Hayat sigortasında potansiyel yüksek

NN Hayat ve Emeklilik CEO'su Frank Eijsink, Türkiye'de hayat sigortalarında önemli bir potansiyel olduğunu belirtti. Henüz bu potansiyelin yeterince karşılanmadığının altını çizen Eijsink, emeklilik ve hayat ürünlerinin ailelerin vazgeçilmez bir parçası olması gerektiğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2015 Güncelleme 28 Nisan 2015, 00:00
Hayat sigortasında potansiyel yüksek

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de birey önceliklerinin aileleri olduğunu belirten NN Hayat ve Emeklilik CEO'su Frank Eijsink, emeklilik ve hayat sigortası ürünleriyle bireylerin emekliliklerini daha rahat geçirmelerini ve ailelerini güvence altına almaları gerektiğini ifade etti. Eijsink, "Emeklilik ve hayat ürünlerinin, finansal geleceklerini güvence altına almalarında çok önemli bir rol oynaması nedeniyle, ailelerin vazgeçilmez bir parçası olması gerektiğine inanıyoruz" dedi. Eijsink, "Hayat sigortası branşı, önümüzdeki dönemde şirketimiz açısından çok önemli rol üstlenecek. Türkiye'ye baktığımızda bu pazarda korumaya yönelik olan ürünler alanında büyük bir potansiyel var, ancak henüz bu potansiyelin yeterince karşılanmadığını düşünüyoruz. Katılımcıların uzun vadeli emeklilik sözleşmesine sahip olmalarını ve sistemden daha fazla faydalanmalarını istiyoruz. Günümüzde ortalama yaşam süresinin artmasıyla, bireylerin emekliliklerini daha rahat geçirmelerine yardımcı olmak, en büyük önceliklerimizden biri. 'Önemseriz, şeffafız ve sözümüzü tutarız' olarak ifade ettiğimiz NN değerlerini ve değişimin getireceği motivasyonu müşterilerimize en iyi şekilde hissettirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

FON 1.8 MİLYARı AŞTI
Frank Eijsink, sundukları emeklilik, hayat sigortası ve ferdi kaza ürünleriyle Türkiye'deki ailelerin geleceklerini kontrol edebilmelerine yardımcı olmayı hedeflediklerini aktardı. "NN Hayat ve Emeklilik olarak, 'Önce Sen' diyoruz ve ürün ve hizmetlerimizle sevdiklerinizin mutluluğu için çalışıyoruz" diyen Eijsink, Türkiye'de şirketin toplam fon büyüklüğünün 2014 yılında yüzde 31 artışla 1.8 milyar lirayı aştığını kaydetti. CEO Eijsink, bireysel emeklilik alanında 6'ncı sırada yer almayı sürdürdüklerini aktardı. Frank Eijsink'in verdiği bilgiye göre, şirketin bireysel emeklilik yatırım fonları 2014 yılında katılımcılara ağırlıklı ortalamada net yüzde 12.5 getiri sağlayarak, yıllık enflasyonun üzerinde kazandırdı.