Poliste zam sevinci

İçişleri Bakanı Güler'in özlük haklarının iyileşeceğine dair verdiği söz 255 bin polis memurunu umutlandırdı. Polisler maaş artışı bekliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2013 Güncelleme 10 Mart 2013, 00:00
Poliste zam sevinci

İÇİNDEKİLER

İçişleri Bakanı Güler'den polisi umutlandıran mesaj geldi. Güler, polisin özlük haklarıyla ilgili konuları, Başbakan Erdoğan'la görüşüp çözeceğini söyledi. Güler, Antalya'daki toplantıda il emniyet müdürlerine, "Özlük haklarınızla ilgili sorunları yakından biliyorum. Bu meseleyi başbakanımızla görüşüp çözmeye çalışacağım" sözünü verdi.

EK GÖSTERGE DÜZELSİN
İl Emniyet Müdürleri Bilgi Paylaşımı Toplantısı'nda konuşan Muammer Güler, "Mevcut özlük haklarınız ile emekliliğe yansımayan maaşlarınızdaki sıkıntılarınızı gidermek için elimden geleni yapacağım" dedi. Bu açıklamalar ile umutlanan polisler düşük olan maaşlarının yükseltilmesini bekliyor. Polisler, maaş artışlarının yanında ek göstergelirinin de yükseltilerek emeklilik şartlarının da işileştirilmesini bekliyor. Ek göstergenin 3600 olarak düzeltilmesini böylece emekli olduklarında daha iyi bir maaş alabilecklerini belirten polisler, ek göstergenin eğitimle artmasını istiyor.