Öğretmenlere fırsat günü

Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Birçok firma bugüne özel indirim kampanyaları düzenlerken; İDO da, öğretmenlerin şehir hatları vapurundan ücretsiz yararlanacağını açıkladı...

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Öğretmenlere fırsat günü
Öğretmenlere fırsat günü-1 Vapur ücretsiz: İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 'Öğretmenimi Çok Seviyorum' sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında, öğretmenlerin yıl sonuna kadar şehir hatları vapurlarında ücretsiz seyahat edebileceğini bildirdi.

Öğretmenlere fırsat günü-2 Fiat: Kasım sonuna kadar sürecek kampanyada, yüzde 16'ya varan indirim, yüzde 10 peşinat ile 48 aya varan vadeyle kefilsiz kredi imkanı sunuyor. Kampanyada 481 liradan başlayan taksitlerle Fiat markalı araç sahibi olunabiliyor.

Öğretmenlere fırsat günü-3 Türk Telekom: Türk Telekom Grubu'nun eğitim ve bilgi teknolojileri şirketi Sebit, Vitamin Öğretmen Portalı'nı öğretmenlere ücretsiz sunuyor. Bu portala www.vitaminogretmen. com adresinden ulaşılıyor.

Öğretmenlere fırsat günü-4 Kiğılı: Öğretmen kartını gösterenlere mevcut kampanyalar üzerinden yüzde 10 ekstra indirim yapıyor. Yeni yıla kadar devam edecek kampanyasında da, 'Hangisini alırsan ikincisi bedava' diyen Kiğılı, her 250 TL'lik alışverişe 50, her 500 TL'lik alışverişe 125 TL hediye çeki veriyor.

Öğretmenlere fırsat günü-5 LC Waikiki:
Bugüne özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. İndirim, kampanyaya katılan LC Waikiki mağazalarında, tüm yetişkin ve çocuk ürünlerinden yapılacak alışverişlerde geçerli.

Öğretmenlere fırsat günü-6 Collezione:
2 Aralık tarihine kadar '3 al 2 öde' kampanyası uyguluyor. Geniş ürün çeşitliliği ile öğretmenleri mutlu edecek pek çok hediye alternatifi sunuyor.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler