Fenerbahçe'ni̇n Gazi̇antep maçı i̇ptal

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen bombalı terör saldırısının ardından Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Royal Halı Gaziantep ile Fenerbahçe arasında bugün saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşma iptal edildi.

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 16 Haziran 2016, 13:00
Fenerbahçe’ni̇n Gazi̇antep maçı i̇ptal

İÇİNDEKİLER

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), yaptığı yazılı açıklamasında, yaşanan terör saldırısı sonrası Gaziantep Valiliği'nin kendilerine bir yazı gönderdiğini ve yapılan talebin uygun görülüp müsabakanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildiğini duyurdu.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yaptığı açıklama şu şekilde: "Gaziantep'te bu sabah saatlerinde emniyet müdürlüğüne yapılan hain terör saldırısı sonrasında Gaziantep Valiliği, Basketbol Federasyonumuza bir yazı göndermiştir.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın imzasıyla gelen faxta, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 28. haftasında bugün saat 16:00'da Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda oynanması gereken Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe müsabakasının güvenlik gerekçesiyle ertelenmesi talep edilmiştir. Türkiye Basketbol Federasyonu değerlendirmesinde talebi uygun görmüş ve müsabakanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar vermiştir. Müsabakanın hangi gün oynatılacağı BSL Direktörlüğü tarafından daha sonra açıklanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."