Fatih golü taraftara attı!

"Trabzonspor'a gelmek için her türlü fedakarlığa hazırım" dedikten sonra sezon sonu için Rubin Kazan'la anlaşan Fatih Tekke'ye Trabzon'un yerel medyası büyük tepki gösterdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2010 Güncelleme 05 Şubat 2010, 01:09
Fatih golü taraftara attı!

İÇİNDEKİLER

Trabzon'da düzenlediği basın toplantısında "Trabzonspor'a gelmek için her türlü fedakarlığa hazırım" dilen Fatih Tekke'nin, sezon sonu için Rubin Kazan'la anlaşması tepki topladı. Bordo-Mavili ekibin bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmaya çalıştığı Fatih Tekke, sezon sonunda serbest kalacak olmasına rağmen böyle davranmasının sebebinin maddi olduğu öğrenildi.

FATİH TEKKE MURADINA ERDİ
Bordo-Mavili ekibin Zenit'te forma giyen Fatih'e yıllık 1.5 milyon Euro önerdiği ancak tecrübeli futbolcunun Rubin Kazan'dan yılda 2.5 milyon Euro'ya yakın para alacağı vurgulandı. Kuzey Ekspres Gazetesi "Fatih bu kez golü taraftara attı" başlığını kullanırken, Günebakış gazetesi, "Tekke muradına erdi" yorumunda bulundu.

TRABZONSPOR'A DURMAK YASAK
Trabzonspor, ligde oynayacağı Manissapor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kupada Belediye'ye karşı 11'de forma giyen futbolcular salonda çalışırken diğer futbocular Zeytinburnu Stadı'nda idman yaptı. Yeni transfer Burak Yılmaz takımdan ayrı çalıştı.

SINIRDA 3 OYUNCU VAR!
Trabzonspor'da 3'er sarısı bulunan Selçuk, Colman ve Gabric Manisaspor maçında da kart görürse cezalı duruma düşecek. 3 futbolcu da Şenol Güneş tarafından uyarıldı.

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ