Yeni Bebek!

Romanlar, ünlülerin buluşma noktası Bebek'i istila etti!.. Yalıların önünden kendilerini Boğaz'ın serin sularına bırakan Romanlar, yorgunluklarını da Bebek Parkı'ndaki mangal keyfiyle attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2015 Güncelleme 28 Temmuz 2015, 02:28
Yeni Bebek!

İÇİNDEKİLER

Bebek, iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri ve çocukları için vazgeçilmez bir buluşma noktası... Tuğba Coşkun, oğlu Ali Sadi'yle, Pınar Altuğ kızı Su'ya, Çağla Şıkel çocukları Kuzley ve Uzay'la, Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu oğlu Kemal'le, Elif Gönlüm oğlu Keremcan'la, Sinem Güven kışı Defne ile Bebek Parkı'nın en önemli müdavimleri. İşte o Bebek Parkı'nın önceki günkü konukları çok ama çok farklıydı. Yüzlerce Roman vatandaşımız, Bebek sahili ve Bebek Parkı'nın keyfini çıkardı. Değeri 50 milyon doların üzerindeki Yalıların önünden Boğaz'ın serin sularına kendilerini bırakan Romanlar, daha sonra Bebek Parkı'nda mangal sefası yaptı.

SAZLI SÖZLÜ EĞLENCE
Bebek Parkı'nda sazlı sözlü eğlenceyi de unutmayan Romanlar, konaklamayı da aynı mekanda yaptı. Cemiyet hayatına göndermelerde de bulunan Romanlar, semtin yeni müdavimleri olarak kayıtlara geçti.

ROMANLAR'IN İSTİLASI
İşte Romanlar'ın Bebek Parkı'daki özlü sözleri:
A be nlüler gitti be ya, geldi gönüllüler.
Bebek bizimdir be yaa. Öyle kalacak.
Birinci Bebek fetih kutlaması!
El bebek Gül Bebek.
Çağla gitti darbukatör Bayram geldi be ya.
A be yalıların Roman'ı yazanlar.
Bebek Parkı'nda 1. Romanlar buluşması!

Bebek Parkı'nın yeni müdavimleri, Zenginler işini biliyor. Ancak bizim de hakkımız var. Bu hakkımızı da sonuna kadar kullanacağız" dedi.

HALİL ÇİLİNGİR