Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | E-gazete | Ana Sayfa
Bugün: 14 Ekim 2008  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Hepsinin toplamı bir Gönen etmez
Kimleri duymaya tahammül edemiyorsun?
Yeni nesil erkek popçular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hepsinin toplamı bir Gönen etmez

Yeni nesil popçular için demediğini bırakmayan Gönen; "Kendimi onlarla kesinlikle kıyaslamam. Ben hepsinden daha iyiyim" dedi..



* Gönen ismi nereden geliyor?
Ailemin beğendiği sevdiği bir isim olduğu için koymuşlar. Balıkesir Gönen'le herkes özleştiriyor ama orasıyla ilgisi yok. Anlamı da sevinç, mutluluk, mutlu olmak. İsimler insanın kişiliğine de yansıyor sanırım. Ben çok pozitif bir insanım. İsmimi sanırım bir takvim yaprağında görmüşler.

* Amerika maceranız nasıl başladı?
Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdim. Amerika maceram tamamen bir tesadüf oldu. Tatile gittiğimiz bir seyahat sonrasında yazın dil kursuna katıldım ve "Ben burada kalmak istiyorum" dedim. Zaten teyzem de oradaydı o da destek oldu. 16 yaşındaydım o zaman. Tamamen eğitim amaçlı orada kaldım. Birde o yaşlarda orası çok ilginizi çekiyor. NBA maçları, Amerikan filmleri falan. Teksas'ta çok enteresan bir yerdi. Daha sonra ablam da yanıma geldi. New York'ta işletme mühendisliği okudum. O sırada sahneye çıkmaya başladım.

* Sonra Türkiye'ye dönme kararını nasıl aldınız?
Amerika'da hiç beklemediğim şekilde şarkı söylemeye ve sahneye çıkmaya başladım. Çok ilgi gördüm. New York ve çevresinde 4-5 sene kadar sahneye çıktım. Sahnede her tarzdan söylemeyi seviyorum. Bir süre sonra 'Yeter, kendi şarkılarımı söyleyeyim artık' dedim. Okul biter bitmez de Türkiye'ye döndüm ve kendi şarkılarımı oluşturmaya başladım. Heyecanlı bir süreçti...

* Hayal Bile Edemezsin albümünüzü 3 senede hazırlamışsınız...
İlk albümler çok zordur genelde. Ne yapacağınızı pek fazla bilemezsiniz. Amerika'nın bana çok faydası oldu ama bazı konularda da Türkiye'den çok uzakta kaldım. Onun zararını da buraya gelince çektim. Son üç senem Türkiye'ye adapte olup, insanlara alışmakla geçti. Türkiye'ye geldikten sonra yapmam gereken işin bu olduğunu düşündüm. Bu piyasada çok farklı beklentilerle bu işe girenler var. Benim beklentim sadece iyi müzik yapmak. Şöhret, para gibi beklentilerim yok. Şarkımı söyleyeyim yeter. Sahnede çok mutlu oluyorum.

* İlk albümler genelde insanların içine sinmez. Siz ne hissediyorsunuz?
Benim içime çok sindi. Albümü alan insanların aldığına değecek. Müzikalite olarak gurur duyduğum ve ömrümün sonuna kadar arkasında olacağım bir albüm. Benim yaptığım ilk besteler var içinde. Donat Bayer'in de çok güzel besteleri var. Yapmak istediklerimin tamamını bir albüme sığdırmam mümkün olmazdı. Bu albümü yaparken akustik bir albüm olsun istedim. 'Eller havaya' bir albüm yapmak istemedim. Ben müzisyen olarak anılmak istiyorum. İşin kolayına kaçıp da, 'Ben oldum' diyen, müziğe hiç saygı göstermeyen insanlar var. Piyasa müziği yaparak insanları geçici mutluluklar vermek istemedim. İnsanları kandırmak istemedim.

* Çok genç olmanıza rağmen yazdığınız şarkı sözleri yaşından beklenmeyecek bir olgunluk var. Gönen nasıl biridir?
Kesinlikle duygusal. Müzisyenlerle konuştuğumda da 'Sesin duygusal parçalara daha çok gidiyor' diyorlar. O da içten gelen bir şey. Duygusal biri olduğum için bu yorumuma da şarkı sözlerime de yansıyor. Ama sonsuz bir romantizm içinde değilim. Yaşamayı da eğlenmeyi de çok seviyorum. O yüzden bu albümün şarkıları ayrılıklardan çıktı. Bundan sonraki albüm belki daha eğlenceli hareketli şarkılardan oluşacak. Yerine göre duysal romantik yerine göre de çok çılgınımdır.

* Müzikle ilgili nasıl bir hayalin var?
Londra'da ya de New York'ta bir konser hayalim var. Dünya barışıyla alakalı bir şey olur ya da. Bütün sanatçıların bir araya geldiği bir konser. Hayaller söz konusu olduğunda ayaklarım yere hiç basmıyor. Benim hayatta hayallerim var. Sadece müzik alanında değil. Ben mutlu bir hayat hayal ediyorum. Ve mutlu olmak içinde insanın sevdiği işi yapması lazım. Sevdiklerimle olayım, bolca seyahat edeyim, dünyaya geziyorum öyle hayallerim var.

SAKLAYANLAR DA YAŞIYOR
* Bu sektörde piyasa bir iş yapmadan bir yerlere gelmek zor değil mi?
Uzun vadede kalıcı olabilmek için bunlardan uzak durmak gerekiyor. Ve tabii sabretmek. Ben çok daha küçükken bunu Tarkan'dan da biliyorum. O da bir sürü yoldan geçti. Amerika'ya gitti, eğitimine zaman ayırdı, orada yalnız kaldı. Biliyorum ki o da zor günler geçirdi. Ama sabretti ve sonunda Türkiye'nin Tarkan'ı oldu. Yavaş adımlarla merdivenleri çıkmak lazım. Çok hızlı koşup yorulmak istemiyorum.

* Oyunculuk eğitimi de almışsınız?
Çok kaliteli bir gençlik projesinde yer almak isterim. Ağa dizilerinde oynamam. Benim tarzıma uygun bir şeyler olmalı. Zamanla ama daha çok erken.

* Sevgiliniz var mı? Yoksa sizde saklayanlardan mısınız?
Sevgilim var. Dürüstlükle olduğun gibi görünmekle ilgili bu. Saklamanın anlamı yok. 'Benim aşkım müzik, hayranlarım' diye bir şey yok ki. Tabii ki benimde bir hayatım var. Şöyle söyleyim birlikte olduğunuz insan size saygı gösteriyor, size destek olup başarınızı istiyorsa ve durması gerektiği noktayı biliyorsa zaten hiç problem yok. Saklayanlar da yaşıyor. Sevgiyi, aşkı hayatınızın dışına itmeniz mümkün değil zaten. Hayranlarımda benim mutlu olmamı ister. Şu anda evlenip çocuklarım olsun, diye bir planım yok.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Kaplan'a ihanet iddiasıHikayeler hep mutlu sonla...
Sigarayı bırak kanseri kovYaş farkı tiksinme yaratabilir
Gebelik sonrası adet...Prezervatif yetmeyebilir!
Tuvalet eğitimiStres sedefi tetikliyor
Şişmanlar böbrek taşına...Öfkenize yenik düşmeyin
Futbol aşkı engel tanımıyorDünyaya açılan kapı
Genç bilim kadınlarınaE vitamini deyip geçme
Kalsiyum düzeni önemliBaba-kız ilişkisi
Sınır yok!Aşk yaratan modeller!
Doğal dopingAşk mesajları
Günün mönüsü Takvimin bugünü
GÜNCEL
Üniversitede Üniversitede skandal
Dokuz Eylül Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Emin Alıcı hakkındaki...
Doktorsuz ambulans öldürdü
İzmir'de insanlık dramı
Kadınların fuhuş ısrarı!
Acılı annenin kanlı yaşları
Başkent'te kavga gaza geldi!
Bütün Marmara'yı soymuşlar
SPOR
Rehavete Rehavete girmeyin
A Milli Takımımız'ın hocası, Bosna Hersek maçını unutmaları...
Forvette revizyon
İşte gerçekler!
Ya tamam ya devam
Haberim yoktu
Kewell'dan müjde
Yepyeni bir Beşiktaş
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Parçalı Bulutlu 22°C 15°C 
ANKARA Çok Bulutlu 23°C 9°C 
İZMİR Parçalı Bulutlu 26°C 17°C 
ANTALYA Gökgürültülü Sağanak Yağışlı 27°C 17°C 
ADANA Gökgürültülü Sağanak Yağışlı 31°C 16°C 
EKONOMİ
IMKB E: 29.509,240 D:% 3,56
DOLAR S: 1,398 D:% -0,96
EURO S: 1,900 D:% 0,26
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
   
Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Turkuvaz Medya Dijital
Hepoku Sabahtan Al Haberi