Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Saklambaç | Astroloji | Arşiv | Ana Sayfa
Bugün: 14 Ekim 2007  
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Yeniden doğmuş gibi olacaksınız
Ozon kızı Elif'in mucizesi
'Kıymeti geç anlaşıldı'
20 dakikadakan yıkama
Hastalıklara karşı etki oranı

Yeniden doğmuş gibi olacaksınız

Etkileri yüzlerce bilimsel çalışmayla kanıtlanan Ozon terapi sayesinde tepeden tırnağa yenilenip, tüm hastalıklara meydan okuyabilirsiniz....



İlk kez 1785 yılında kimyager Martin Von Marum tarafından keşfedilen Ozon 1840 yılında Alman kimyacı Schöbein tarafından insanlar üzerinde kullanılmaya başladı. ABD'den Japonya'ya kadar dünyanın pek çok ülkesinde uygulanan Ozon terapi, son yıllarda rağbet görüyor. Ozon terapinin kesinlikle 'alternatif tıp' olmadığını söyleyen Ozon Club Hekimi Genel Cerrahi Uzmanı ve Ozon Terapist Op.Dr. Sait Yıldız, "Ozon terapi etkileri bilimsel olarak yüzlerce çalışmayla kanıtlanmış etkili bir tedavi yöntemidir" dedi. Ozon tedavisinin klasik tıp yöntemlerinin dışında veya karşısında olan bir tedavi yöntemi olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayan Dr. Yıldız, "Ozon, tüm tedavi yöntemlerinin yanında veya soruna göre tek başına da uygulanabilir" diye konuştu. Dr. Sait Yıldız, Ozon'un kullanıldığı hastalıkları şöyle sıraladı.

HER DERDE DEVA
* Damar ve dolaşım problemleri: Bacaklardaki arter (atardamar), ven (toplardamar) ve lenf (beyaz kan) damarlarının daralması, tıkanması sonucu gelişen hastalıklarda, kangrenli dokularda Ozon olumlu sonuç vermektedir. Ayak, el, kol ve bacakların kesilmesine karar verilen hastalarda Ozon sonrası buna gerek kalmamaktadır.


* Enfeksiyon hastalıkları: Pürülan menenjit, meningekok enfeksiyonları, ansefalit, meningeansefalit, pankreatit gibi ciddi ve ilaçla tedavi edilmesi çok güç olan ağır enfeksiyon hastalıklarında büyük yarar sağlamaktadır. Parazit hastalıklarında tek başına bile yeterlidir. Kemik, akciğer ve karın zarı iltihapları, apseler, yatak yarası, deri ülserleri, diyabetik ayak, yanıklar, arıböcek sokmaları, mantarlar vb...

* Yara tedavisi: Travmaya, enfeksiyona, cerrahi girişime bağlı yaralarda.

* Viral hastalıklar: Başta Hepatit C olmak üzere B ve A tipi tüm viral hepatitlerde, AIDS, Herpes Simplex, Zoster, Genitalis, papillomavirüs gibi tedavisi uzun ve zor hastalıklar...

* Beyin ve kalp-damar hastalıkları: Dokulara glikoz ve ATP enzimi gibi maddelerin taşınması, yeni damar oluşumunu artırması, dokunun yenilenmesi, kemik iliğini uyarıcı etkisi, kalp ve beyin krizi tedavilerine ek olarak uygulanması fayda sağlamaktadır.

* Göz hastalıkları: Ozon tedavisinin yararlı ve başarılı olduğu kanıtlanan ilk hastalıklardan birisi yaşa bağlı görme bozukluğudur.

* Dejeneratif hastalıklar: Yaşlılığa bağlı unutkanlık, hafıza kaybı, bunama, şeker hastalığına bağlı görme bozukluğu, duyma kaybı ve kulak çınlaması...

* Akciğer hastalıkları: Zatürre, astım, bronşit, KOAH...

* Karaciğer hastalıkları: Akut viral hepatitler dışındaki alkol, ilaç ya da başka nedenlerle oluşan rahatsızlıklar.

* Böbrek hastalıkları: Böbrek yetersizliği gibi kronik seyirli ve her geçen gün yetersiz oksijenleşme nedeniyle kötüye gidiş gösteren terminal dönem böbrek hastalarında.

* Şeker hastalığı: Dolaşım bozukluğu, görme problemleri, böbrek sorunları, deride yaralar oluşması gibi çeşitli sorunları barındıran şeker hastalarında Ozon etkilidir.

* Cilt hastalıkları: Sedef, atopik dermatit, inatçı mantarlar, akneler, saç dökülmesi vb...

* Kanser: Çeşitli yöntemlerle tedavi edilmeye çalışılan kanser hastalarında Ozon tedavisi çok yararlı olmaktadır. Kemoterapi ve radyoterapinin yan etkileri giderilmekte, bulantı, kusma, saç dökülmesi gibi sorunları ortadan kaldırılmaktadır. Kanser hastalarının genel yaşam kalitesi yükseltilirken kendilerini canlı ve olabildiğince zinde hissetmeleri sağlanır.

* Ortopedi hastalıkları: Diz, omuz, dirsek gibi eklemlerde kireçlenme, deformativ artroz, artrit, epikondilit, bursit gibi hastalıklarda, romatizma, kaza veya ameliyat sonrası sorunları gibi çeşitli kemik-eklem hastalıklarında ozon tedavisi başarılı sonuçlar vermektedir.

* Diş ve diş eti hastalıkları: Aft, diş apseleri, dolgu öncesi ve kanal tedavisinde, iyileşmeyen kanamalı diş eti hastalıklarında uygulanır.

* Bağırsak hastalıkları: Ülseratif kolit, hemoroid, anal fissür, anal fistül, mide ülserinde başarı sağlar.

* Bağımlılık tedavisi: Hastaların vücudunda bağımlığın verdiği hasarlar giderilirken yoksunluk belirtileri görülmesi de engellenmektedir.

* Ağrılar: Kanser, yanık, kesik gibi travmalar sonucu oluşan veya psikolojik kaynaklı ağrılarda.

* Cinsel sorunlar: Psikolojik veya fizyolojik kaynaklı cinsel sorunların tedavisinde ozon faydalı olabilmektedir.




DİĞER SAKLAMBAÇ HABERLERİ
Göklerden gelen şifa...Çekin bir jean dar paça olsun
Facebook kardeşliği'Ihlamurlar Altında'nın...
'Gözyaşı Çetesi'nden...Erkekler Caracas'ı...
Cinayeti kamera kayıtları çözdü'Babamın ölümü milattır...'
İki bayram arası düğün...Cep telefonu, genç neslin...
Nissan Pivo'yla geri...Mucizenin adı ozon
Acil servisAşk mesajları
Çelebi Çiçek ile tarot kartları
GÜNCEL
Sen Sen rahat uyu ey şehit dayanışmamızdır tek taktik
TAKVİM'in çağrısına, yeşil sahalardan cevap geldi. Yüreklerimizi...
Sınırda kurşun yağıyor
Bu nasıl insanlık?
Abisi için doğuyor
12 bin metrede namaz
Katil köpek saldırdı
Ambulans çilesi
SPOR
Bayram Bayram zehir oldu
Basit defans hatasıyla 12'de golü yiyen Ay-Yıldızlılar, Ümit Karan'la...
Yunanistan'ı devireceğiz
Yine teşvik iddiaları
Kuranyi geliyor
İşte Kartal'ın listesi
Beşiktaş'a golümü atar nefes...
Ersen'e teşekkür
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
İSTANBUL Kuvvetli Sağanak Yağışlı 16°C 12°C 
ANKARA Sağanak Yağışlı 20°C 11°C 
İZMİR Sağanak Yağışlı 21°C 17°C 
ANTALYA Kuvvetli Sağanak Yağışlı 25°C 19°C 
ADANA Kuvvetli Sağanak Yağışlı 28°C 19°C 
EKONOMİ
IMKB E: 58.053,400 D:% 1,11
DOLAR S: 1,191 D:% -0,04
EURO S: 1,691 D:% -0,03
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
MAGAZİN
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon
| Saklambaç | Astroloji | Mobil Takvim | Reklam | Künye | Ana Sayfa
    Takvim Servisi
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu
Shuanda Bildiriyor Blogomania Hepoku