Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa 25 Mayıs 2005

Türkiye'yi Kuşatan Tehlikeler (2)

Sevgili okuyucularım, bugün size geçtiğimiz günlerde Isparta Eğridir, Isparta Merkez ve Burdur' da verdiğimiz "Türkiye'yi Kuşatan Tehlikeler ve Misyonerlik" konulu konferansın kısa bir özetini sunmak istiyorum.
Öncelikle belirtelim ki, bugün Türkiye' ye en büyük tehlike ve bela AB' den gelmektedir. Daha doğrusu, AB ve Türkiye' deki teslimiyetçi ve basiretsiz yönetimden gelmektedir.

AB
konusunda aldatıldık
Bir defa, Türk milleti olarak AB konusunda aldatıldık. Hem Türk yetkililer hem de AB ülkeleri, Türk halkını aldattılar, kandırdılar, düpedüz düzinelerle yalanlar söylediler. AB yetkilileri, Türk hükümetleri ve AB yandaşları, "Türkiye AB'ye girecek ve hızla kalkınacak, refaha ulaşacak" diyorlardı... Geçen zaman ve acı gerçekler gösterdi ki; Türkiye AB' ye girmiyor, giremiyor, aksine AB Türkiye' ye giriyor ve AB ülkeleri Türkiye' yi bir sömürge ülkesi haline getiriyorlar. Şu anda bu süreç devam ediyor, evet Türkiye hızla sömürgeleşiyor ve büyük bir felakete doğru sürükleniyor...
Çünkü gerçek şu ki; Türkiye AB' ye girmiyor, giremiyor, aksine AB Türkiye' ye giriyor. Daha doğrusu AB ülkeleri Türkiye' yi bir çeşit işgal ediyor ve sömürgeleştiriyor.

Türkiye
AB'ye giremiyor
Hiç uzağa gitmeye gerek yok, 17 Aralık 2004 tarihinde AB' nin Türkiye için hazırladığı müzakere raporunda ortaya konulan şartlara göre, Türkiye' nin AB' ye girmesine imkan ve ihtimal yoktur. İşte o şartlardan bazıları:
a- Türkiye' nin AB' ye tam üye olabilmesi için Kıbrıslı Rumlar' ın olumlu oyu alınacaktır. Rumlar özetle şöyle diyorlar: "Biz Türkler'in AB'ye üye olmasına 'Evet' deriz ama, şu şartları yerine getirmeleri gerekir:
- Türk askeri Kıbrıs'tan çekilmeli.
- Yüz bin Türk Kıbrıs'tan çekilmeli.
- Kıbrıs Cumhuriyeti olarak Rum yönetimini tanımalı, dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni reddetmeli ve Kıbrıslı Türkler'i bir azınlık olarak biz Rumlar'a teslim etmelidirler..."
Rumlar' ın bu 3 şartını Türkiye' nin kabul etmesine imkan ve ihtimal var mıdır? Dolayısıyla, "Türkiye AB'ye giremiyor" demektir. Çünkü Rumlar'ın veto hakkı vardır.
AB ülkeleri esasen Türkiye' nin AB' ye girişini, Rumlar' ı tam üye yaparak, ona veto hakkı vermekle engellediler...
b- Türkiye' nin AB' ye üye olabilmesi için 25 Avrupa Birliği devletinin parlamentoları 31 dosya hakkında 2' şer olumlu karar yani bin 550 karar verecekler. Bunlardan bir tek karar olumsuz olursa, giriş mümkün değildir. Buna da imkan yoktur.
c- Fransız halkı, Türkiye' nin AB' ye girmesi için yapılacak referandumda olumlu oy verecektir. Buna da imkan ve ihtimal bulunmamaktadır.
Daha fazla engelleri saymaya gerek yoktur. Bu şartlarda Türkiye' nin AB' ye girmesine imkan ve ihtimal yoktur. Ama, hem AB hem de Türk yöneticileri halkımızı aldatıyorlar.

AB
Türkiye'ye giriyor
Evet, Türkiye AB' ye giremiyor ama, AB ülkeleri Türkiye' ye giriyorlar. Hem de sömürgeci ülkeler olarak giriyorlar.
Türkiye' yi yeni yöntemlerle işgal etmek üzere giriyorlar. İşte örnekler:
a- AB' liler topraklarımızı satın alıyorlar. AB Uyum Yasaları olarak çıkartılan bir kanuna göre, her Avrupalı kişi veya şirket Türkiye' den 300 dönüm toprak satın alabiliyor. AB ülkelerinde bankalar Türkiye' den toprak alacaklara hızla kredi veriyorlar ve teşvik ediyorlar. Kısacası, vatanımızı kelepir fiyatına satın alıyorlar...
Bir zamanlar İsrailliler de Araplar' ın topraklarını parsel parsel satın alarak, İsrail Devleti' ni kurmuşlardı. Şimdi de AB ülkeleri bin yıldan beri hayal ettikleri Anadolu topraklarını, bu AB' ci hükümetten parsel parsel satın alıyorlar... Türk halkı için bundan büyük tehlike olur mu!
b- Yabancı sermaye ile işgal ediyorlar. "AB'ye giriş için müzakere tarihi aldık, Türkiye'ye yabancı sermaye geliyor" diye bayram ediyorlar. Halbuki bu da bir başka büyük aldatmaca ve tehlikedir.
Çünkü gelen yabancı sermaye Türkiye' de fabrika kurmuyor, iş ve istihdam alanı açmıyor. Aksine, halkımızın işini ve aşını elinden almak üzere geliyor. Büyük marketler geliyor, bizim yerli esnafı ve yerli malları vurmak üzere geliyor.
Yabancı sermaye, kurulu firmalarımızı ve bankalarımızı satın alıyor, bizim iş alanlarımızı, iktisadi hayatımızı ele geçiriyor.
c- AB ülkelerinin bizim hükümete çıkarttığı kanunlar sayesinde, Türkiye' ye misyonerler doldu. Halkımızın ve gençlerimizin dinini ve imanını çalıyorlar.
Silah yoluyla Türkiye' yi bin yıldan beri ele geçiremeyen Avrupa ülkeleri, şimdi Türkiye' yi demokratik yollarla ele geçiriyorlar.. 70 milyonluk Türk halkını bu topraklardan atmak mümkün olmadığına, dolayısıyla İslamiyet' i silah zoru ile buradan atmaya güçleri yetmeyeceğine göre, halkımızı Hıristiyan'laştırarak amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar... Bu da AB' ye giriş şartları arasında yer alıyor.

Kuşatmayı
kıracağız
Kısacası; Türkiyemiz, topraklarımız, hürriyet ve istiklalimiz, dinimiz ve devletimiz, tarihi düşmanlarımız ve yerli işbirlikçileri ile ağır tehdit ve tehlike altına girmiş bulunuyor. Ancak hemen ifade edelim ki, bu kuşatmayı kıracağız, tehlikeleri yok edeceğiz, Türk milleti gerçekleri görmeye başlamıştır. Kurtuluş kesin ve de yakındır...
GÜNCEL
Bunu Bunu yapan insan olamaz Vahşet
4 yaşındaki çocuk, vücudunda sigara söndürülmüş, feci şekilde...
N'olur öldürmeyin
Utanç savunması!
Ölüm ona yakışmadı
Kara çarşaf giyerek çeteye...
Polis olmak istiyordu serseri...
Havuç ye, unutkan olma!
SPOR
Veda Veda sinyali
Alman hoca, "Tercihim F.Bahçe. Ama alternatiflerim de hazır. 2006...
Müthiş bir duygu
Gemileri yaktı
Kartal'dan finale pençe: 83-77
Kahraman Fatih
Sambacı Amoroso Beşiktaş...
Galatasaray'da kıyım başlıyor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAVA DURUMU
ISTANBUL - Par. Bul. 22 C,Par. Bul. 15 C
ANKARA - Fırtına 23 C,Par. Bul. 8 C
IZMİR - Par. Bul. 27 C,Par. Bul. 13 C
ANTALYA - Par. Bul. 25 C,Par. Bul. 16 C
ADANA - Par. Bul. 25 C,Par. Bul. 17 C
EKONOMİ
IMKB E: 24.140,930 D:% -0,77
DOLAR S: 1,390 D:% 0,25
EURO S: 1,750 D:% 0,43
AKTÜEL
GÜNE BAKIŞ
EKONOMİ
GÜNCEL
     
  Güncel | Yazarlar | Güne Bakış | Ekonomi | Aktüel | Magazin | Spor | Televizyon | Papatya | Astroloji | Ana Sayfa
     
     
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu