Kasap Köfte Tarifi

Giriş Tarihi 13 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 13 Haziran 2016, 11:24
Kasap Köfte Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler

750 gram köftelik kıyma
3 adet soğan,
2 diş sarmısak
Tuz, karabiber, kimyon

Kasap Köfte Yapılışı

KIYMAYI yoğurma kabına alın. Soğanları rendeleyip fazla suyunu sıktıktan sonra üzerine ekleyin. Dövülmüş sarmısak, tuz, karabiber ile kimyon katın ve tüm malzemeyi iyice yoğurun. Yoğurduğunuz malzemeden iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlayıp, üzerine biraz bastırarak köfte şekli verin. Mangalda veya ızgarada pişirip, sıcak olarak servis yapın.