Kırmızı toz biberli tavuk kanadı tarifi

Kırmızı toz biberli tavuk kanadı nasıl yapılır?

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2012, 00:00 Güncelleme 24 Temmuz 2012, 17:05

İÇİNDEKİLER

Malzemeler; (6 kişilik)

1 kg tavuk kanadı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1'er çorba kaşığı Kırmızı Tatlı Biber, Kırmızı Acı Biber, Kekik
2 çorba kaşığı yoğurt
2 diş dövülmüş sarmısak
Tuz

Kırmızı toz biberli tavuk kanadı yapılışı;

Zeytinyağı ile fırın kabını yağlayın. Bütün malzemeyi derin bir kapta karıştırın ve soslanmış kanatları fırın kabına dizin. Hafif kızarmaya başlayıncaya kadar 200 derece fırında, daha sonra ısıyı 170 dereceye düşürerek kızarana kadar pişirin.