4 adet deniz tarağı
1 tutam trüf mantarı
1 tatlı kaşığı tavuk suyu
1 tatlı kaşığı nişasta
5 gram balzamik sirke
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarımşar sarı ve kırmızı biber
2 yaprak taze fesleğen
2 tutam Akdeniz yeşilliği
Yeteri kadar tuz
YAPILIŞI:
Tavuk suyunu ocakta kaynatarak 3 dakika çektirin. incecik kıyılmış trüf mantarı, balzamik sirke ve limon suyunu ilave ederek, biraz daha kaynatın. Nişasta ile koyulaştırıp, çorba kıvamı verin. Böylece sosumuz hazır! Deniz taraklarının her tarafını kızgın tavada kızartın. Bu arada yeşillikleri servis tabağına koyun. Üzerine jülyen doğranmış biberleri yerleştirin. Tuz serpin. Deniz taraklarını ekleyin. Zeytinyağını ilave edin. Sosu da üzerine gezdirip, fesleğen yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.