Annem beni yeni eşinden kıskanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2011 Güncelleme 23 Eylül 2011, 00:00
Annem beni yeni eşinden kıskanıyor

İÇİNDEKİLER

Ablacığım, annem kendinden 15 yaş küçük sevgilisiyle bir ay önce evlendi. Şimdi bana hiç olmadığı kadar asabi davranıyor. Beni eşinden kıskandığını hissediyorum, bu çok zoruma gidiyor. Büyük kavgalar yaşıyorum ve yurtdışında yaşayan ağabeyimin yanına gitmek istiyorum. Evli sevgilim de bana ev açmayı düşünüyor. Yanlış yapmaktan çok korkuyorum. Rumuz: Kaderim

CEVAP
Sevgili kızım, yanlış yapıyorsun. Evli bir sevgilinin olması beni gerçekten üzdü. Lütfen bu konuyu düşün ve kendine haksızlık etme. Sen değerlisin. Kendini bu konumda görme. Aile içi sorunlarına gelince de, içten pazarlıklı değil, dürüst olarak her sorununu annenle paylaş. Birlikte ama ikiniz için de hayırlı bir karar alın. Ben her şeye rağmen annenin yanından ayrılmanı tavsiye etmem. Umarım her şey yoluna girer. Kendine biraz daha süre tanı.

SUÇLU HİSSEDİYORUM
Ablacığım evlilik arifesinde nişanlımı kaybettim. Sonrasında hiç mutlu olmadım. Geçen hafta ölüm yıldönümünde arabamı gelin arabası yaptım ve gelinliğimle ölmek istedim. O sırada trafikte tanıştığım bir adamla duygusal bir şeyler paylaştım. Bir haftadır çok mutluyum ama yine de kendimi suçlu hissediyorum. Duygularım karışık, çünkü bu adam sanırım evli. Bunu nasıl öğrenebilirim bana yardım et! Kader bana ne zaman güler? Rumuz: Kara Gelin

CEVAP
Duygu boşluğu yaşadığın ve henüz sağlıklı bile düşünemediğin bir anda tanıştığın kişi bence seni yanıltır! Evli olup olmaması da önemli bir ayrıntı ama bence çok acele ediyorsun. Kendini yine de çok kaptırmadan seviyeli bir şekilde olayları akışına bırak! Ama evliyse lütfen onu da yoluna bırak! Doğru şeyler yaşarsan kader sana da güler, hiç üzülme.

ESKİ KOCAMLA BİRLİKTE
Jale Hanım, filmlere konu olacak türden bir tesadüfle dünyam başıma yıkıldı. İş arkadaşımın telefonunda sorun vardı. Sevgilisini benim telefonumdan aramak isteyince her şey ortaya çıktı.
Çünkü aradığı numara bende kayıtlı eski kocamın numarasıydı. Telefonda isim çıkınca aramayı durdurdu ve ikimiz de çok büyük bir şok yaşadık. Eski eşim olduğunu söyledim ama bana inanmadı.
Şimdi sevgilisinin ikimizi birden idare ettiğini sanıyor. O günden sonra bu kız işe gelmedi. Rumuz: Şanssız


CEVAP
Artık seni ilişkileri ilgilendirmez ama çok istiyorsan aç eski kocana sor neler olup bittiğini. Bırak herkes yoluna gitsin. Zaten istesen de hiçbir olaya müdahale edecek pozisyonda değilsin. Sinirlerini boş yere bozma. Eski eşinle düzgün bir evliliğin olsaydı zaten burada olmazdın.


Jale UZ