Komşu evdeki parti beni yaktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2011 Güncelleme 21 Eylül 2011, 00:00
Komşu evdeki parti beni yaktı!

İÇİNDEKİLER

Ablacığım, kız arkadaşım hastalanınca, müziğin sesini kısmaları için karşı komşumun kapısını çaldım. Beni içeri davet ettiklerinde karşımda gördüğüm manzaradan çok etkilendim. İki Rus kadınla parti veren komşum beni de baştan çıkartı ve orada oyalanmak zorunda kaldım. Sevgilim kendine gelip kapıyı çaldığında her şey için çok geçti. Alkol almasaydım asla böyle bir hata yapmazdım. Rumuz: Şaşkın

CEVAP
Göz göre göre büyük bir hata yapmışsın. Üstelik kız arkadaşın hasta yatağındayken. Bu durumda sana ne cevap verilir bilmiyorum ama umarım düzgün bir kişiliğin vardır da en azından bu hatan bir kereye mahsus da olsa affedilir. Şimdi ona boş mazeretler uydurup zaman kaybetme. Seni affedecek olan zaten kendiliğinden affeder. Şansın bol olsun.

AKLIM HALA ONDA
Ablacığım ilk eşimden incir çekirdeğini doldurmayacak sebepten boşandım. Ardından eski kocamın arkadaşıyla üç ay içinde evlendim. Şimdi hiç mutlu değilim. İlk eşimle hiç yüzyüze gelmedik ama aklım hala onda. En azından arkadaş olarak ona yanaşmayı denesem ne olur? Bu beni çok rahatlatacak. Rumuz: Huzursuz

CEVAP
Sen bence huzursuzluğuna kilitlenmişsin! Eski eşini sebebsiz yere boşuyorsun, ardından üç ay gbi kısa bir sürede evleniyor ve mutsuz oluyorsun. Senin için şimdi geri dönüş demek mutluluk demek değil. Kendine işin içinden çıkamayacağın sorunlar çıkartırsın. Eğer mutlu değilsen kimseyi kandırma. Yolunu çiz ama bu yol düzgün bir yol olsun. Aksi halde yanlış seçimlerinin diyetini yine sen ödersin.

RÜYALARDA MUTLUYUM
23 yaşında bir gencim. Ben sürekli cinsellik içeren rüyalar görüyorum. Uyanınca da kendimle mücadele edip kendimden utanıyorum. Bu böyle yaklaşık iki yıldır her gece devam ediyor. Bu yaşıma kadar karşı cinsten hep ürktüm. Acaba bu yüzden mi böyle rüyalar görüyorum bilmiyorum. Sadece rüyalarda mutlu olabiliyorum. Bazen de kendimi cinsi bir sapık gibi hissediyor, korkuyorum. Doktora da açılamıyorum. Ne olur bari sen anla ablam! (Adı saklı)

CEVAP
Karşı cinsle bir sorunun olduğu belli. Bunu da yalnız bir uzman yardımıyla aşabilirsin. Sevgili oğlum, doktora açılamıyorum diye bir şey yok! Her sorunun bir uzmanı var. Kaçarsan olmaz. Kendine güven ve hiçbir şeyden de korkma! Karşı cinsle yakınlığını sadece cinsel birliktelik olarak da algılma. Öncelikle arkadaşlık ve dostluk üzerine yoğuşlaş ve keyif al. Gerisi için de endişelenme. Zamanla her sorununu aşabilirsin. Yeter ki iste. kendine iyi bak.


Jale UZ