Benimle param için evlenmiş

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2011 Güncelleme 18 Eylül 2011, 00:00
Benimle param için evlenmiş

İÇİNDEKİLER

Jale Hanım! 48 yaşındayım. Bakire olarak evlendim. Eşimin ilk gece homoseksüel olduğunu anladım.
Birlikte olmak istemedi. O gece ömrümün şokunu yaşadım. Benimle param için evlendiğini öğrendim. Şimdi mahkemeliğiz ama boşanmıyor. Ardından birçok ünlüyle birlikteliğini de öğrendim. Tehditler aldığım için bunları delil olarak da sunamıyorum. Bir köşe yazarı olarak sizinle paylaşmak istiyorum.
Gönül isterdiki isimleriyle size itiraf edeyim. Beni anlayın yeter. Rumuz: Lanet


CEVAP
Sizi anlamadığımı sanmayın, hayatın içinde her şey var. Önemli olan bunlar karşısında dimdik ayakta durmak ve isyan etmemek. Siz de bunu yapın. Hayatı fazla ciddiye almayın. Siz doğru bildiğinizi yaşamaya bakın ve yolunuza engel olmaya çalışanları önemseyerek fazla zaman kaybetmeyin. Bence iyi bir avukat tutun ve size yakışır vaziyette bu evlilikten bir an önce kurtulun. Hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa ve değerli. Saygılar.

KENDİMDEN İĞRENİYORUM
Ben 42 yaşında yalnız yaşayan bir beyim! Yeni evli bir kadınla aşk yaşıyorum. Hamile olduğunu söylediğinde yıkıldım! Bebeğinin benden olduğunu iddia ediyor. İşin kötüsü kocası yanımda çalışıyor. Bazen kendimden tiksiniyorum. Her şeyi terk edip kaçasım geliyor. Eşini işten çıkartıp, aşkımı kalbime gömmek istiyorum ama canına kıymasından korkuyorum. Çünkü sağlıklı değil! Rumuz: Hasan

CEVAP
Ben bu hissettiğin duygunun aşk olduğunu hiç sanmıyorum. Aşk karşındaki kişiye zarar vermez.
Zararı hep kendi üstlenir. Sen heyecan yaşayıp, sonra da bu kıskaçtan nasıl kurtulabilirimin hesabını yapıyorsun. Aslında şimdi en doğrusu bu. Ama biraz geç kalmışsın ne yazık ki. Yaşananlara ben de çok üzgünüm. Umarım hamileyim haberi bir blöften ibarettir. Onları bırakıp uzaklaşmak en doğrusu olacaktır.

BABAM EVDEN KOVDU
Ablacığım, ünlü bir işadamının oğluyum. Babam evde sevgilileriyle sürekli parti düzenliyor. Onlardan biri çok içkiliyken birlikte olduk. Sonra çok rahatsız oldum ve bunu babamla paylaştım. Beni evden kovdu. Para da vermiyor. Babamdan nefret ediyorum. Çevresindeki kişilerin yanlış olduğunu ona kabul ettiremiyorum. Rumuz: Cankat

CEVAP
Babana saygıda kusur etmeni asla tavsiye etmem ama sana yanlış gelen bir şeyler varsa, çevresini kabul etmek zorunda da değilsin. Baba olmak demek, kusursuz yaşamak anlamına gelmez. Herkes hata yapabilir. Önemli olan bunların tekrarlanmaması. Düşe kalka doğruyu öğreneceksin. Mutluluğu biraz da kendin yarat.


Jale UZ