Dört çocuklu birine kaçtım

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2011 Güncelleme 16 Ocak 2011, 00:00
Dört çocuklu birine kaçtım

İÇİNDEKİLER

ABLACIĞIM, dört çocuklu bir adama kaçtım. Beni prensesler gibi yaşatacağını söylüyordu ama çocuk bakmaktan yoruldum... Şimdi deli gibi pişmanım. Geri dönemiyorum. Ailemi kırdım biliyorum. Daha 19 yaşında şu yaşadıklarıma bak ablacığım? MELEK
CEVAP
BULUNDUĞUN durumdan dolayı dehşete düşmemek elde değil! Ama sen yine de üzülme, sevgili kızım. Bu yaşadıkların kaderin olmayacak merak etme! Ailen sana şimdilik tepkili olabilir ama ben yine de onlardan sana destek geleceğini hissediyorum.. Bu yüzden sakin ol ve ailenle ilişkini ne olursa olsun koparma! Her şey yoluna girer merak etme! İyi haberlerini bekliyorum.

ONLARI TERK ETTİM
GEÇMİŞİ sorunlarla dolu 40 yaşında anneyim.. Depresyon hapı kullanıyordum. Bir yıl önce çocukları bakıcıya bıraktım. Yalnız hayatımı yaşadım ama mutlu olamadım.. Şimdi çocuklarımın yanındayım ama onlar bana tepkili. Gerçek mutluluk nerede gizli?
KADİFE

CEVAP
EN kıymeti hazinenizi başkasına emanet ederek, hataların en büyüğünü yapmışsınız! Telafisi olmayan pişmanlıklara kafa yorup, zaman kaybetmeyin. Geleceği düşünün. Çocuklarınızın bu tepkisini de normal olduğunu kabul ederek kendinizi rahatlatın artık. Doğru için hiçbir zaman geç değildir!

EVİ BİLE AYARLAMIŞ
JALE ablacığım, zor durumdayım. Akrabama deli gibi aşığım. Aileler bilmiyor ama o kaçırmayı düşünüyor. Bir arkadaşının evini bile ayarlamış. Çok seviyorum ama olacaklardan da korkuyorum. İki arada kaldım. Ya, aşkım, ya ailem! KARA SEVDA
CEVAP
SAKIN! Sevgili kızım, lütfen kendine hakim ol ve kaçma fikrini aklından çıkart. Çok istiyorsan sadece annene, akrabana karşı beslediğin duygularından bahsedebilirsin!
Ama hata yapmaya kalkarsan, aşkını bile unutturacak kadar sıkıntılarla boğuşuyor olursun, bunu bil! Umarım bu tavsiyelerim gazete köşelerinde kalmaz!