SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 26 Nisan 2013

Teşekkürler Aykut...

Fenerbahçe, kulüp tarihinin en önemli maçlarından birine dün gece Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Portekiz ekibi Benfica karşısına çıktı. Ve Sarı-Lacivertliler, gerek oyun gerekse de performans olarak sahadan alınlarının aklarıyla ayrılmalarını sağlayacak olağanüstü bir performans sergiledi.

DİREKLER OLMASAYDI!
Fark olması gereken maçta Lizbon'a sıkıntılı gidiyorsak burada kale direklerinin büyük payı var. Fenerbahçe, o direkleri geçemediği için finale tam bileti alamadı, ama inanıyorum ki Lizbon'da bunu alacaktır. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımını her Avrupa maçında oynattığı gibi yine aynı şekilde oynattı.
Rakibine fazla pozisyon vermeden çok pozisyon buldu. Belki gerekli skoru sağlayamadı ama Lizbon'da neler olacağını bilemeyiz.

HERKES ÇALIŞTI...
Dün akşam Gökhan Gönül mükemmeldi.
Sow, Webo, Kuyt çok çalıştılar.
Egemen, anormal savaştı. Bütün futbolcular savaştı. Belki de dörtlük, beşlik olacak maç maalesef 1-0 bitti.
Ama olsun gördük ki biz Benfica'yı eleyip finale çıkabiliriz.
Gerçi çıkmazsak da canımız sağolsun. Dün Kadıköy'de müthiş bir atmosfer yaşandı. Fenerbahçe tarihine yazılacak bir gündü ve yazıldı. Buraya kadar gelmesinde emeği olan tüm futbolculara, teknik kadroya ve Aykut Kocaman'a teşekkür etmekten başka bir şey yapmıyoruz.

* * *
SAHADAKİ HERKES BİRER SAVAŞÇI
Fenerbahçe, dün gece Benfica karşısında tarihinin en önemli galibiyetlerinden birini alırken Sarı-Lacivertliler, takım halinde sahada nasıl mücadele edilmesi gerektiğinin örneklerini verdi.
Özellikle Gökhan Gönül, Sow, Webo, Kuyt ve Egemen ise sahadaki 11 savaşçı içinde kendilerini bir başka türlü ortaya koyan isimlerdi...
Herkesi tek tek tebrik ediyorum.

* * *
SARACOĞLU'NDA GÖZE ÇARPANLAR...
1- Gecenin en dikkat çeken noktalarından biri direkler oldu... F.Bahçe, çok daha farklı kazanabileceği karşılaşmada ne yazık ki direklere takımaktan kurtulamadı.
2- Sarı-Lacivertli taraftarlar, yaptıkları koreografi ve 90 dakika verdikleri destekle öne çıktı.
3- Takımdaki, arkadaşlık olgusu ve birlik-beraberlik galibiyette başrolü oynadı.