SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 23 Ocak 2011

Erken final haftaya

Trabzonspor'un Ankaragücü karşısında kaybettiği puanlardan sonra Fenerbahçe'nin dünkü maçı kazanması için moral kondisyonu bir kat daha kuvvetlenmiş oldu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da mutlaka bu düşünceler içindeydi ki takımını biraz daha alışıldık durumların dışında sahaya çıkardı. Kanatlarda görmeye alışık olduğumuz Dia ve Stoch yerine Niang'ı son çizgide oynatarak maça başladı. Bu şekilde Semih'ten de vazgeçmediğini göstermiş oldu. Niang, Marsilya'da o bölgede önemli işler yapmıştı ama biz ülkemizde henüz bunları göremedik. Şifo Mehmet'in Antalyası'nın özellikle iç sahada kolay keslim olmayan daha da fazlası efektif ve ofansif oynayan bir takım olduğunu zaten biliyoruz.
Yani, Aykut'un işi kolay değildi. Maç başladıktan sonra daha net bir şekilde gördük. Sadece Alex'in ayağına bakan Sarı-Lacivertliler, dakikalar ilerledikçe takım oyununu hatırlayınca Gökhan'ın enfes golüyle ilk yarıyı önde bitiren taraf oldu.
İkinci yarı Fenerbahçe her zaman olduğu gibi attığı golün üstüne yatmaya çalıştı. Biraz zor anlar yaşadı. Aykut Kocaman'ın değişiklikleri skoru korumaya yönelikti.
Ortada bir maç oldu. Ama sonuçta Fenerbahçe, önümüzdeki hafta öncesi kazandığı bu 3 puanla Trabzon'la erken final oynama durumuna geldi. Maçın yıldızı Gökhan Gönül'dü. Erken final haftaya oynanacak...