Vedat İnceefe

VEDAT İNCEEFE

Tarihi 30 Ocak 2011

Ayıp oluyor beyler!

Galatasaray için lig bitmiştir..
Bunu bu maçta anladık..
Zaten matematiksel olarak şampiyonluk için hiçbir şansı olmayan Sarı-Kırmızılı takımdan beklediğimizi onurlu mücadeleyi sahada göremedik.. Bir maçı kaybedebilirsin ancak böyle ruhsuz oynamaya hakkın o sarıkırmızılı formanın içinde...
Koskoca Galatasaray, bir tek organize ve net bir gol pozisyonu bulamadan maçı bitirdi..
Bence Sarı-Kırmızılı yönetim yeni transfer falan yapıp boş yere paralar harcamasın.. Kalan maçlarda alt yapıdan bir kaç genç oyuncuya şans verip gelecek sezon için bir oyuncu çıkarsanız kardır... Kaleci Ufuk da yeni transfer Zapata'nın gelişinden etkilenmiş olmalı.. Bu nasıl bir konsanrasyon eksikliğidir.. Vederson'n uzaktan gelen topunu içeriye alarak hayatının hatasını yaptı.. İkinci yarı kurtardığı bir-iki bariz gollük kurtarış bile onu affettiremedi..

HAKEM OFSAYTA DÜŞTÜ!
Oyuna gelecek olursak, maçın ilk yarısında gelen 2 gol Galatasaray'ın bütün direncini kırdı..
Aydın oyuna biraz hareket getirse de Aslan'ın yerinden kıpırdatamadı..
Ayhan Akman ise ilk yarının sonunda Vederson'un golüne anlamsız bir şekilde hakeme itiraz etti.
Bir parantez de maçın hakemine Bülent Yıldırım'a açmak istiyorum..
Maçın başında verdiği yanlış kararla bir nevi Galatasaray'ın ipini çekti... Pozisyonda hem ofsayt vardı hem de Miller topu elle indirdi ve golü attı.. Ancak bu hata mağlubiyeti getiren nedenlerden biridir, asla mazeret olamaz..
Sonuç itibareyle ortada kaybedilen 3 puan var. Ancak Galatasaray'ın bundan sonra puanla işi yok.. Yeterki Galatasaray ruhunu kaybetmeden mağlup olsun..