SİNAN VARDAR

SİNAN VARDAR

Tarihi 25 Aralık 2009

Biri giderse Tello olmalı

* Beşiktaş transferde ne yapmalı? Öncelikle halledilmesi gereken mevki sizce neresi?
Beşiktaş
'ın mutlaka iyi bir kaleciye ihtiyacı var. Rüştü ve Hakan'ın sakatlıkları kaleci transferini zorunlu hale getiriyor. Geçiş dönemi için en uygun ismin Ankaragücü'nde forma giyen Serkan olduğunu düşünüyorum. Onunla ilgili izlenimlerim olumlu. Takıma katkı sağlayacağını umuyorum. Bu nedenle kiralanmalı ve beğenilirse sezon sonu alınmalı. Bunun dışında Beşiktaş'ın başka bir transfere ihtiyacı yok. İlk yarıda verimli olamayan Nihat ve Tabata'nın 2. yarı büyük bir patlama yapacaklarına eminim.

* Beşiktaş'tan Delgado'nun takıma dönmesi halinde bir yabancının gitmesi söz konusu. Sizce bu isim kim olmalı?
Eğer böyle bir seçim yapılacaksa bu ismin Tello olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu sezon hiçbir şey yapmadı. Performansının düşüklüğü takımı olumsuz etkiledi. Ancak sözleşmesi sürdüğü için kendisine kim teklif yapar bilemiyorum.

* Beşiktaş'ta Batuhan'ın devre arasında gönderileceği söyleniyor. Sizce doğru mu ?
Batuhan gibi bir oyuncuyu nasıl gözden çıkarırlar anlamıyorum. Bu oyuncuyu Rıza Çalımbay, Şenol Güneş ve Ertuğrul Sağlam istiyor. Ancak Denizli nedense benimsemedi. Gönderirlerse çok yazık olur.

* Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı sizce ne oranda?
Beşiktaş'ın defansında bir sorun yok. Ön libero ve forvette de bir problem görmüyorum. Ancak iyi bir oyun kurucu şart. Delgado takıma döner ve eskisi gibi iyi oynarsa bu problem de ortadan kalkar.