Ulaş ÖZDEMİR

ULAŞ ÖZDEMİR

ulasugras@gmail.com
Tarihi 20 Ekim 2015

Artık söz bitti!

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığında neler oldu kısaca hatırlayalım. Önce yönetim… 22 kişilik yönetimden 12 kişi kaldı, 10'u istifa etti. Ardından hocalar… Tolunay gitti, Mustafa Reşit Akçay geldi. O gitti, Hami geldi. Hami gitti, Halilhodziç geldi. O gitti, Ersun Yanal geldi. O gitti, Şota geldi.
Son olarak futbolcular… 29 futbolcu alındı, 33 futbolcu gönderildi. Borç… 170 milyondan 400 milyona çıktı. Fazla söze gerek var mı?
Yok! Çünkü Söz bitti.
Bakınız… Trabzonspor 'Keşke Anadolu'dan bir şampiyon çıksa, o da biz olsak" gibi romantik fikirlerle kurulmadı.
Aksine eylemleriyle büyüdü. Başkalarının hülya dediği şeyleri gerçekleştirerek yüceldi. Bu eylemlerin etrafında oluşturduğu camia dinamikleri, bugün yerini tamamen hissizleşmiş, bezmiş, ilgisizleşmiş bir kitleye bıraktı.

10 YILLIK BİR ENKAZ
Takımla ilgileniyor görünen insanların pek çoğu dolaylı ve direkt olarak adı konmamış bir beklentinin askeri. Hâlbuki camiayı ayakta tutan en önemli kitle, o renklere beklentisiz gönül vermiş taraftarlardan oluşur. Maalesef bugün böyle değil. Sayın başkan artık bu takıma ne verebileceğini zannediyor! Yaklaşık 3 yılda, 10 yıllık bir enkaz var karşımızda. Bir dönem eylemleriyle büyüyen Trabzonspor şimdi eylemlerle küçültüldü, rüyalarla bitirildi. Sorarım, istifa için neyi bekliyorsunuz?
Ne diyelim, kalın sağlıcakla…

MAÇIN EN iYiSi NAKOULMA
Mersin'in golcüsü attığı gollerle yıldızlaştı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ TRABZON
Takım halinde çok kötü bir futbol oynadılar.