Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 20 Şubat 2018

Benimki bildiğiniz gibi değil...

Selda abla, karı-koca ilişkisi için verdiğin tavsiyelere bayılıyoruz. Dün birine demişsin ki "Eşin öfkelendiği zaman olay mahallini terketme, siniri geçene kadar kuzu kuzu otur bekle!" Abla benimkini tanısan inan öyle demezdin. Bir kere eline ne geçerse kafa göz demiyor fırlatıyor. O da yetmiyor, üstüme atlayıp yüzümü gözümü çımcırıyor. Zaten çocukken 'Erkek Fatma' diye çağırırlarmış. Mahallede dövmediği oğlan kalmamış.
"Sen ne demeye evlendin?" dersen, aşık oldum be abla! Şimdi senden ricam; esas benim hanım gibi deliler için ne önereceksin? Yani kriz anında biz fani kocalar ne edeceğiz, nasıl davranacağız?
Cevabını karımla birlikte okuyacağız ona göre.
Saygılarımızla ablacım...
Rumuz; Ebru-Ruşen

SİZE BOKS RİNGİ ÖNERİRİM
S.U. CEVAP; Spor adı altında insanların durup dururken birbirinin ağzını burnunu neden kırdığını anlamasam da, sizinki gibi enerji eşiği yüksek ilişkilerde fazlalığı atma kabilinden 'boks sporu' çözüm olabilir. Yalnız kişilerin bedenleri üzerinde değil, tavana asılmış kum torbaları üzerinde 'çalışmakta' fayda var. Rivayete göre torbanın üzerine kocanın fotoğrafını yapıştırmak asabi kişiyi daha çabuk rahatlatıyormuş. Şakası bir yana dövüşmeyin arkadaşlar şu ölümlü dünyada. Bakınız çocuğunuz da yok, ne yapacağınızı biliyorsunuz yani...