Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 16 Şubat 2018

Asiye’nin intikamı

Selda abla sevdiğim genci başka biriyle yakaladım.
Sabah kahvaltı etmek için evine gittim, kız yatak odasından çıktı.
Tabii anında bıraktım.
O günden beri içimdeki intikam hissi büyüdükçe büyüdü... Öyle bir şey yapmalıyım ki hem yıkılan gururuma iyi gelmeli hem içimi soğutmalı. Hayatıma devam etmem için bu işi halletmem lazım.
Önce kızı kuytuda kıstırıp bir güzel döveyim dedim ama benim hırsım daha çok sevdiğim adama... Lütfen bana yol gösterin, siz veya okurlarınızın arasında 'aldatılmış kadın' varsa beni anlar... Tüm fikirlere açığım...
İmza; Asiye

KIZI REZİL EDELİM!
S.U. CEVAP; Önce düşün, ilişkiyi tamamen bitirdik mi? Eğer öyleyse her şeyi söyleyebiliriz. Misal;
"Şu an bir erkekleyim şekerim, zaten seni hiç sevemedim, ısrarın yüzünden birlikte olmuştum!" Hızımızı alamayalım şöyle devam edelim, "Aslında biliyon mu tipim bile değilsin, ben siyah kıllı adam severim. (Bu arada arkadaş çiyan sarısı ve doğuştan köse).
Tabii dersen ki "Sadece kalbini acıtalım abla, yeniden birlikte olma ihtimalimiz yüksek", o zaman içini soğutmaz ama arabasını boydan boya çizebiliriz...
Veya kızın kapısına dayanalım, tüm zilleri çalıp "Eyy komşular, 5 numarada oturan Leyla'yı sevgilimin koynunda yakaladım" diye haykıralım, ne dersin? Yok şakayla karışık da olsa böyle şeyler yapmayalım yakışmaz.