Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 17 Aralık 2017

Çok hayati bir sorun!

Selda abla bir şey soracağım; sence 'sevgilim olduğunu çevremden gizlemeli miyim, yoksa kızı koluma takıp gezersem kısmetim kapanır mı?" 18 yaşındayım ve ilk aşık olduğum kızla evlenmek istemiyorum. Ama bunun bir yolu olmalı. Sevgilimi küstürmeden ilişkimiz gittiği yere kadar gitmeli ve karşılıklı birbirimizi üzmeden bitmeli. Açıkça şunu sormak istiyorum; sevdiğin biriyle beraberken, ya karşına hayatının kadını çıkarsa? Ve bir süre sonra bitecek o ilişki yüzünden şansını kaçırırsa? Bunları düşünmekten helak oldum. Sevdiğim kızla hiçbir sorunum yok ama... Selda abla kafayı yiyeceğim, biraz aydınlat lütfen, biz nasıl bir gençliğiz yahu?
Rumuz; Lucy boy

YEDEKLERİN İSYANI
S.U. CEVAP;
Şöyle düşün; niyeyse bir kovboy kasabasında yaşıyorsun ve sadece iki bakkal var! Sen istiyorsun ki her ikisinden de alışveriş yapayım, gönüllerini hoş edeyim ve öyle yaşayıp gideyim. Ama yok öyle yağma, illaki birini küstüreceksin ki diğeri mutlu olsun. Yoksa ikisinin de kalbini tam anlamıyla kazanamazsın ve alışveriş şansın kalmaz. Sen de ortada kaldığınla kalırsın.
Yani 'açlıktan' ölürsün evlat. Ama bir konuda haklısın ve bunun cevabını ben değil ancak kaderin bilir; "Sıradan bir arkadaşlık içindeyken, ya hayatımın kadını ile karşılaşırsam?" Dedim ya kader... İnşallah o da sana kıyak yapar ve hiçbir kızın kalbini kırmadan gerçek aşkınla tanıştırır...