Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 25 Kasım 2017

Komplekslinin tekiymiş!

Selda abla kendisi folklör hocamdı ve ben ikinci dersten sonra ona aşık oldum. Tabi karizmasına ve bütün kızların bayıldığı muhteşem gülüşüne. O kadar çok peşinden koştum ki sonunda o da benden hoşlanmaya başladı. Ama şimdi şöyle bir durum var; aşık olduğum adam öyle gözümde büyüttüğüm kadar olağanüstü bir kişilik değilmiş!
Çoğu hareketi hava atmaktan ibaretmiş meğer. İşin acısı şu anda gerçek kimliğini benden gizleme ihtiyacını hissetmiyor bile. Tam tersi derslerde ve gurup içinde yine o dayanılmaz karizma kişiliğine bürünüyor. Ama biliyorum hepsi yalan. Bu yüzden gözümden düştü Selda abla. Tabi "Ayrıl" diyeceksin ama bu kez de diğer kızlar kuyrukta, biri kapabilir ve ben buna dayanamam. Ne yapacağımı şaşırdım. Acilen yorumlarını bekliyorum.
Rumuz; Pembe-beyaz

HANGİ AKLA HİZMET...
S.U. CEVAP; Bir gün beni şaşırta şaşırta öldüreceksiniz. Ne demek 'hem sinir oluyorum, hem zamk gibi yapıştım ayrılamıyorum!' Evlatçığım o folklör kursunda başka oğlan mı kalmadı, hani şöyle kollarını kaldıra kaldıra 'haka dansı yapanı' dermişim... Yok şaka söyledim zeybek oynayanı! Hah işte ona aşık ol konu kapansın. Bu arada siz genç kızları uyarmadan edemeyeceğim; 'Karizma erkekler de idrarını yapmaya mecburdurlar canlarım' ki, "Klozet üzerinde bir Rodin" başlıklı eski yazımda etraflıca anlattım, internetten bulup okuyabilirsin... İki; ömür boyu artık hoşlanmadığın bir adamı hangi akla hizmeten bekleyeceksin. Öptüm.