Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 9 Eylül 2017

Dadaş’tan oryantal olmaz!

Efe Koçyiğit diye bir çokuk var biliyorsunuz. Çocuğun kilosuna takmışlar. Önce, kız gibi popo sallayıp gerdan kırmasını engellemeleri gerekiyor. Aile Dadaş olduğunu iddia ediyor. Ben de Erzurumluyum, erkek evlat böyle yetiştirilmez. Tamam çıkardınız programa, sadece soru sorun cevabını versin. Ayrıca bırakın çocukluklarını yaşasınlar. İki gün sonra program bitecek, hepsi unutulup gidecek. Şöhrete-ilgiye alışan bacak kadar çocuk bakalım bu travmayı atlatabilecek mi? Bu önemli konuyu herkesle paylaşalım lütfen. Rumuz; Erzurumlu

S.U. CEVAP; Ben bir adım daha ileri gidip, 'kız çocuğunun da oryantal yapmasına karşı olduğumu' söyleyeceğim. Malum bu dans, içinde seksi duruş barındıran bir gösteri türü. Dolayısıyla kız çocuklarına da yakışmıyor. Galiba en ideali; omuzunda sırt çantası, üzerinde eşofmanla spora giderken ki halleri. Bırakın büyüdüğünde ister tango yapsın, ister oryantal figürleri..

EŞ, EŞE KAMBURMUŞ
Selda abla çalışmayan bir kadınım. Ancak iki çocuğumu büyütüp, ev işi yapıyorum. Kocam son zamanlarda beni 'sırtında yük' olarak görüyor.
Oturduğum yerde hazıra konuyormuşum. Yediğim iki lokma ekmek, giydiğim iki çul parçası, onu da başıma kakıyor. Şuna bir şey söyler misiniz? Rumuz; Sevim

S.U. CEVAP; Tamamen cahillik ve para kazanmayı dünyanın en önemli meselesi olarak algılayan hastalıklı bir beyin yapısı. Bence bir haftalığına yer değiştirin. Sonra sorun bakalım, hala 'karısının tek işinin, evi yalapşap toplayıp, iki kap yemeği ateşe koyma' olarak basite indirgeyebilecek mi?