Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 30 Nisan 2016

Öyle nefret etmiştim ki!

Selda hanım aslında tanımadığım insanlarla derdimi paylaşmam. Ama siz öyle değilsiniz, evimin ferdi oldunuz. Ben, 'Büyük konuşmamak gerekirmiş' onu anlatacağım. Yıllar önce eşimden ayrıldım, o da kalktı küçük bir kızla evlendi. Uzaktan uzağa hep birbirimizden nefret ettik. Elimden gelse bir kaşık suda boğacaktım. Bir ay önce şehir değiştirdim, baktım ki karşı komşum o kadın. İnanamadım. O da boşanmış oğlunu büyütmüş. Şimdi şahane bir dostluğumuz var. Yalnızlığımı paylaştığım tek arkadaşım diyebilirim. Rumuz: ESKİ DÜŞMAN

S.U. CEVAP: Öncelikle, her insan bir görevle gelirmiş dünyaya. Demek ki, bu beyefendinin bir görevi de size bu yaşlı günlerinizde yoldaş kazandırmakmış.

PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMAMAK
Yaşadığınız tesadüf aslında biz insanoğluna 'peşin hükümlü olmamamız' konusunda muhteşem bir örnek aynı zamanda. İnşallah dostluğunuz baki kalır, birlikte çok güzel günler geçirirsiniz. Eski 'kumanıza' da sevgiler.

BARİ SÖZLERİNİ OKUMA...
Selda abla ben şarkı sözü yazıyorum, 50'ye yakın şiirim var. Ünlü şarkıcılara iletmek istiyorum. Şimdi bir müzik kanalında bir kız çıkmış 'Anlayamazsın' diye bir şarkı söylüyor. Sözleri o kadar basit ki, ben bunu 3 dakikada yazarım. Bir de arada sözlerini şiir gibi okuyor. Ses tonuna hiç yakışmamış. Rumuz: FAVORİ

S.U. CEVAP: Yanlış anlama ama ülkemizde üç kişiden biri piyasadakilerden daha iyi şarkı sözü yazdığına inanıyor. Tabii sen istisna olabilirsin. Bu yüzden müzik şirketlerine yollayabilirsin. Şarkı sözlerini şiir gibi terennüm etmekte Elvis Presley'den başkasını tanımam. 'Are you lonesome tonight' örneğin.