Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 20 Nisan 2016

Yakışıklı değilim...

Selda Abla, sana fotoğrafımı yolladım. Bak bakalım bana da "Boş ver karakter önemlidir" diyecek misin? Kafam çalışıyor, kendime göre bilgili de sayılırım ama fiziğim yüzünden kadınlarla arkadaşlık kuramıyorum. Senin köşeni yeni gördüm. Arşivden baktım, gençlere demişsin ki, "Yüz güzelliği, yakışıklılık önemli değil!" Hangi devirde yaşıyorsun ablacığım, paradan ve karizmadan önemli şey var mı? Rumuz: Refik M.

S.U. CEVAP: Allah ikimizi de affetsin evet façan biraz bozuk. Ama düzeltmek senin elinde. Misal, sakal bırakırsan cildindeki eski yara izlerini kapatabilirsin. İkincisi spor yap. Bu sayede vücudun fit olur. Hatırlatırım, sırım gibi bir vücut kadınları her daim cezbeder.

BAŞARI VE KARiZMA
Bir de şunu unutma, dünyanın en karizma erkekleri 'başarılı' olanlardır. Ne iş yaparsan yap, görevinde iyi olmak sana cazibe kazandıracaktır. Kısaca, çalışıp üreten insanların görüntüsel kusurları silinip gider.

SEVDİĞİNİ BİLİYORUM!
Aşkımdan ölüyorum abla ama sevgilim başka biriyle evleniyor. Babasının ortağının kızı. Yani mecburiyetten. O da bana aşık aslında. "Evlendikten sonra yine birlikte oluruz, ben seni hiç bırakmayacağım" diyor. Şimdilik kabul etmem gibi geliyor, tabii bilmiyorum sonra ne yaparım. Aklımı kaçıracağım. Rumuz: BEYAZ GÜL

S.U. CEVAP: Sen şu oğlanın adresini versene, gidip bir güzel pataklayayım! Yok ya, hem evlenecek hem de seni idare edecekmiş ha? Mahalle ağzıyla konuşacağım, "Kız kardeşine aynısı teklif edilse ne yapar acaba?" Sen de aklını başına devşir evlatçığım. Duygularına kapılacak gibi olursan beni ara, bu fırsatçılara hadlerini bildirelim.