Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 25 Ekim 2015

Hakaret ediyor!

Kocamla ikimizin de 3. evliliği. Benden 2 yaş küçük. Durup dururken sakal bıraktı. Tabii beyaz çıktı. "Kessene, seni yaşlı gösteriyor" dedim, "Sen yanımda yaşlı kalıyorsun diye bıraktım" dedi. Şimdi benim yerimde olsanız, bu adamı boşamaz mısınız? Sadece bu değil, geçenlerde de "Senin kafan biraz büyük mü" diye sordu. Gözü sürekli kadınlarda. Bir de, ayrılırsak ölürüm diyor. Rumuz; Dengesiz

S.U. CEVAP; Söylememişsiniz ama güzel bir kadın olduğunuzu düşünüyorum. Eşinizin de biraz çirkin. Bu yüzden olsa gerek, sürekli fiziksel özellikler üzerinden hakaret malzemesi çıkarıyor. Psikolojideki adı; öz güven eksikliği. Boşanma kararı için erken. Önce kendisiyle açık açık konuşun.

GÜVEN VERMELİSİNİZ
Bunun en kısa yolu, kocanıza güven verin. Onu beğendiğinizi ve ayrılmayacağınızı söyleyin. Nedeni ortada; beyefendi sizi kaybetmekten korkuyor. Ama o kadar telaşlı ki, lafın nereye gittiğinin farkında değil.

KIS-KA-NI-YO-RUM!
Abla
ben kuzenimi kıskanıyorum. Evet işte söyledim! Tabii bunu yazdığımı bilse fena küser. Ama napayım çok kıskanıyorum. İkimizde aynı yaştayız, birlikte büyüdük. O benden daha güzel bir kız oldu. Yanında biraz kısa kalıyorum. Birlikte takılıyoruz, oğlanların gözü hep onda. En karizmayı o kapıyor bana da tipsizler düşüyor. Ayrı mı takılsam acaba? Rumuz; Güllerin savaşı

S.U. CEVAP; Ah be Gül'üm, kendi kendine hayatı dikenlerle çevrelemişsin. Güzel olmak büyük avantaj ama sadece delikanlıların dikkatini çekmek için. Ya da güzellik yarışmasına katılacaksan. Oysa önemli olan o güzel kafanı neyle doldurduğun. Ama ne yazık ki şu anda ispat edemiyorum.