Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 18 Kasım 2017

Yaralı Kartal

ŞENOL hoca Akhisar maçına milli takımlardan dönen yıldızlarını yedek kulübesine oturtarak başlamıştı. Beşiktaş takımında Quaresma ve Lens aynı anda sahada olamaz. Her ikisi de savunmaya katkı vermiyor. Beşiktaş'a maçı koparacak fırsatlar ilk yarıda iki kez geldi. Bunlar ilk yarıda Lens'in kaçırdığı pozisyon ve kaçan penaltıydı. Siyah-Beyazlılar ikinci yarıda istediği oyunu ortaya koyamadı. Akhisar da oyunu soğutmak için elinden geleni yaptı ve bunda da başarılı oldu. Şenol hocanın oyuna yaptığı hamleler de başarılı olmayınca Siyah-Beyazlılar maçın gidişatını değiştiremedi.
Karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar'ın Akhisarlı Henrique'yi kırmızı kartla oyundan atması bence yanlış karardı. Verilen 7 dakikalık uzatma da Beşiktaş için iyi bir fırsattı ama Kartal bu şansı kullanamadı. Beşiktaş dün çok kötü günündeydi. Oyunun seyirini değiştirecek bir futbolcu performansı yoktu.
Böyle de olunca Kartal ancak sahadan 1 puanla ayrılabildi. Dünkü maçta alınan sonuç umarım Beşiktaşlı futbolulara hiçbir maçın hafife alınmaması gerektiği gerçeğini göstermiştir.
Siyah-Beyazlılar, dün evinde kaybettiği 2 kritik puanı şampiyonluk yarışında çok arayacaktır. Siyah-Beyazlılar umarım salı günü Porto karşısında Akhisar maçının telafisini yapar.

MAÇIN EN İYİSİ LUKAC
Akhisar'ın kalecisi rakiplerine geçit verme

MAÇIN EN KÖTÜSÜ NEGREDO
İspanyol forvet çok etkisiz bir görüntü çizdi.