Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 10 Şubat 2020

İlişkiyi çıkmaz sokakta nefessiz bırakan davranışlar!

Sevgi, tek başına bir ilişkiyi idame ettirmeye yaramayacaktır. Anlaşamamazlık, saygısızlık, aşktan daha üstün olan heyecanın azalması ve kurtarılamaması durumunda ilişkiyi noktalamak en doğru karar olacaktır..
Sürekli alınganlık yapmak.
Hayatınızdaki insanın her söylediğini yanlış anlayıp, ona karşı savunma ve saldırı pozisyonunda olmak; ilişkiyi yıpratma yolunda en büyük etkenlerdendir.
Kimse sizin bebek bakıcınız değil! İlişkinin kendine has alınganlığının üstüne sakın çıkmayın..
İncir çekirdeğinden atom bombası oluşturma.
En ufak şeylerden tartışma çıkartacak şekilde sık boğaz ederseniz. Çatlayan fay hatları büyük yıkımın habercisi olacaktır.
Her ne kadar sinirli bir yanınız olsa da kendinizi dizginlemek zorundasınız.
Söylemlerinizi çok dikkatli seçin.
Unutmayın, karşıdaki birey sevgili sıfatından önce bir insan ve onun sizin sevgiliniz olması kırılmayacak, alınmayacak birisi olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir.
Dolaylı yola da gitmeyin nazikçe anlatın.
Sevgiliyi önemsememek.
Kimse kimsenin hayatında karşılıklı değer olmadan durmaz.
En azından kendisini bilen insanlar durmaz. Önemsemek, önemsediğini göstermek aradaki bağları güçlendirecektir.
Israrcı olmak ve sürekli sorgulamak.
Hoşunuza gitmeyen yönleri uygun, anlaşılır bir dille ifade edebilirsiniz. Bunun dışında sevginin yaptırım gücüne dayanarak sevgilinize notalar çekmeyin.
Bir insanı farklı kalıba sokmaya çalışmak en büyük kabalıktır. Zaten kendisine saygısı olan insan bunu kendisi istediği için yapacaktır. kizlarsoruyor.com

LÜZUMSUZ BİLGİLER
Neil Armstrong'un 82 yaşındaki büyükannesi ünlü astronota Ay'a gittiğinde etrafa iyice bakıp "içine sinmiyorsa" Ay'a adım bile atmamasını tembih etmiştir. Ve Neil Armstrong atmamayı kabul etmiştir.

TESPİTLİ YORUM
Kıskanan bir kadın, Sherlock Holmes kadar araştırmacı, Angry Birds kadar kızgın, Testere kadar psikopat olabilir ama candır o can.

NE KADAR OLDU?
İsmail A.isimli bir kişi, eşiyle arasını bozmak isteyen kaynanasının evini 'Genelev' diye tanıtan broşürler bastırıp dağıtalı 12 YIL OLDU

AlkışlıYorum
Saat sabahın altısı.
Çok soğuk ve yağmurlu bir gün.
Koşar adımlarla otobüse yetişmeye çalışıyorum.
Yatağımda olmak için neler vermezdim diye düşünürken, yanından geçtiğim çöpçü beni şöyle bir süzdükten sonra, "Ben istesem varmazdın, benim hanım mışıl mışıl uyuyordur şimdi" dedi. Bense hala nasıl bu kadar haklı olabildiğine şaşıyorum.