Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 13 Mart 2018

Erkek, hoşlandığı kadına duygularını açmadan önce nasıl davranışlar sergiler?

Hoşlandığı zaman sevdiği kadını gözetler. Doğada ava çıkan bir avcıya dönüşür. Sürü içinde kalbinin sahibi olan kızı arar ve ona bakar. Kaçamak şekilde bakışlar atar.
Dedektif hassasiyetinde onun hakkında bilgi toplar.
Sadece kadınlar takip yapıyor sanıyorsanız, büyük bir yanılgı içindesiniz demektir. Erkekler küçümsenmeyecek seviyede araştırma yapar.
Yakın arkadaşlarından yardım alır.
Dedektif gibi bilgi toplar. Sevgilisi olup olmadığı hakkında bilgi arar. Gerekirse yakın arkadaşlarını devreye sokar.
Sevgilisi yoksa tüm benliği ile ona odaklanır.
Uzun süre hoşlandığı kadını mercek altına alır. Kadının canı tehlikede olur, çünkü nazara maruz kalır. Aynı ortamda gözleri ile onu keser. Kendini belli etmeye çalışır.
Düşünceler aklını sarmaya başlar.
Aklı başına gelmeye başlar. Aradan çok zaman geçtiği için düşünceler aklını sarar.
Sevdiğini ya başkası kaparsa. Gönlünün sahibi başkasına gelin olmadan, düğünde nikahına beni çağır sevgilim şarkısı çalmadan açılması gerektiğinin farkına varır.
Korkular ruhunu esir alır.
Erkekler cesurdur ama bu konuda deli cesareti gerekir. Reddedilme korkusu vardır, ya ters laf ederse, beni beğenmezse!
Bunları düşünür durur. Nice aşklar bu korkudan yalan olur.
Duygu karmaşası oluşur.
Mutlu olduğu zamanlarda bir eksiklik hisseder. Neden mutlu olduğunda sevdiği yanında yok? Ama onla aynı havada nefes almak bile tatmin eder. Hüzün ve sevinç aynı anda yaşar.
Tüm bu aşk hislerini belli etmez.
Karşısında durduğu an içinde ne fırtınalar döner, sel felaketi yaşar içinde. Ama tek kelime etmez, belli etmez duygularını.
Ne olacaksa olsun karar verme zamanı gelmiştir.
Zorunlu olduğunu hisseder. Böyle gitmediğini bir şeyler yapmak gerektiğini anlar. İki sonuç olacaktır açıkladığı zaman.
Karşısına çıkıp her şeyi anlatmak...
Onun da bir insan olduğunu korkmanın gereksiz olduğunu fark eder. Dua edip hazırlığını yapar. Karşısına çıkıp her şeyi itiraf eder, duygularını açıklar. Sonuçta evet ya da hayır diyecek. Dünyanın sonu değil.
İkinci seçenek duygularını içine atar.
Eğer içine atarsa her zaman pişmanlık duyacaktır. Belki evet diyecekti keşke deseydim. Bak başkası ile sevgili oldu, ben olabilirdim onun yanında. Duygularını açmayan erkekler, büyük pişmanlık yaşar. O yüzden her şeyi göze almak gerekir. kizlarsoruyor.com/Melankoli55


​WATT DEDİM GÜLÜM
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in eski futbolcusu Sanchez Watt, belki de kariyerinin en ilginç kırmızı kartını gördü.
İngiltere'de Ulusal Doğu Ligi'nde Hemel Hempstead forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, East Thurrock karşılaşmasında bir pozisyon sonrasında sarı kartla cezalandırıldı.
Kartı gösterdikten sonra maçın hakemi Dean Hulme'nin kendisine adını sorması üzerine "Watt" yanıtını veren İngiliz futbolcu yanlış anlaşılma kurbanı oldu.
Oyuncunun cevabını 'What? (Ne?)' olarak algılayan hakem ısrarlı sorularına rağmen üst üste aynı yanıtı alınca kendisiyle dalga geçtiğini düşünerek futbolcuyu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.
Yaşanan bu olayın üzerine Hemel Hepstead kaptanı Jordan Parkes araya girerek yanlış anlaşılmayı düzeltilirken kırmızı kart iptal edildi. Arsenal formasıyla 3 kez sahaya çıkan Watt, Lig Kupası maçında bir de gol atma başarısı göstermişti.

ALKIŞLIYORUM
Sevgili muhabbet kuşumuz Mehpare, sonunda tuvalet alışkanlığı kazandı.
Hep oraya buraya pislemesinden şikayetçiydim ve sürekli kızıyordum hatta karşımda bir insan varmış gibi azarlıyordum. Artık ister kafesinde, ister salonda, ister herhangi bir yerde olsun, ne zaman tuvaleti gelse hiç üşenmeden uçup gelip kafama pisliyor...