Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 13 Ocak 2018

Kadınların saçına bakarak hayatına dair çıkarımlar

Sözlük yazarı "bulutslar", çok küçük bir gözlemle bir kadının hayatına dair nasıl ipuçları elde edebileceğinizi anlatmış.
* Kadının dip boyası gelmişse;
4 şeye işaret eder; bu kız ya üşengeç ya kuaförde sıkılıyor (tezcanlılık göstergesi) ya da saçını bir kez boyatıp diğer aylar boyatamayacak kadar fakir veyahut çok fazla işle uğraştığı için saçına ayıracak vakti yok (ki bu genelde en az karşılaşılan durumdur.)
* Eğer uçları çok yıpranma ve kırık var ve saçında birkaç renk karışık ise (kötü boyanmışsa) Bu, kişinin sürekli saç rengi değiştirdiğine, kızcağızımızın sürekli sevgiliden ayrılma, aileyi terk etme, dost kaybetme gibi ona saçını sürekli boyatacak olaylar yaşadığına işarettir. Eğer tanıştığınızda böylesi bir izlenim almadıysanız muhtemelen saçları kuaför kurbanı olmuştur ki bu da en az ihtimaldir.
* Eğer kızımızın saçında çok fazla çıt çıt, kaynak veyahut olduğundan aşırı saç varsa Bu kızımız hep daha fazlasını isteyen, olanla yetinmeyen istediğine ulaşmak için mücadeleci bir tavır sergileyen bir kızımızdır.
* Eğer kızımızının saçları katlı kesim, uçuşan kirpi kesimli teyze modeli ise ve sürekli konuşurken saçını yüzünden arkaya bir kafa hareketiyle atıyorsa Bu onun Çocuklar Duymasın'daki 'Dominant teyze' olduğunu gösterir.

ALKIŞLIYORUM
*Oyun etkinliğindeyiz. Bir öğrencim diğerini duvara sıkıştırmaya çalışıyor. Ne olduğunu anlamaya çalışırken duvara sıkıştırılan öğrencim bağırıyor: ''Öreetmenimmmmmm, Fahri kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkartmaya çaalışıyooo!'' u Karşıdan gelenlere radarı haber vermek için çırpınırken, kendi tarafındakini fark etmeyen ve radara düşen iyilik sivrisi benim...