Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 31 Mart 2017

Kızların ilk buluşmada yaşadığı trajikomiklikler

Karnını içeri çek, nefisini tut ve gülümse!
Sevgilisine daha zayıf görünmek için karnınızı içeri çekmek huy oldu, sanki mecburmuşsunuz gibi bütün günü robot gibi geçiriyorsunuz ve hiç sorun yokmuş gibi 32 dişinizi göstererek "Her şey yolunda" der bakışları atıyorsunuz.

Rahat ve doğal olmak varken, boya küpüne dönmemeleri elde değil!
Biraz allık daha tatlı gösterir, hafif ruj dudakları dikkat çekici yapabilir, maskara ile bakışlara seksilik katılabilir... Doğallıktan uzak, 5. katı geçilmiş badana duvarına benzenir!..

Biraz böyle, biraz şöyle, bak bu şekilde daha iyi görünüyor kaslarım...
Kalçaları daha çıkık ya da göğüsleri daha dik gösterecek pozisyonlara, evdeki aynanın karşısına geçip iyice çalışılır. Erkekler de bunu yapıyor, kaslarını daha belirgin gösteren t-shirtler tercih ediyor, bacak boyunu daha gösterecek dar paça ve koyu tonlara sahip pantolonlar seçerek aynayla bakıştıklarını söyleyebilirim..

Az olsun, küçük lokma olsun, 5 tur ağzında dönsün...
Evde 2-3 tabak makarnayı devirirken, erkek arkadaşın yanında o makarnalara çatal kibarca tutularak batırılır, tane tane, ağır çekimde ağza doğru ilerler ve gol! O lokma birkaç tur çiğnendikten sonra yutulur, sevgiliye "dişlerimde acaba bir şey var mı?" endişesi yüzünden dudaklar mühürlü bir şekilde sırıtılır ve hemen diş kontrolü için lavaboya gidilir. 1 makarna tanesiyle verdiğiniz savaş böyle, bir de bunun hamburger versiyonu var...