Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 18 Ekim 2015

Şirket kuralları

KIYAFET
Bundan böyle herkesin aldığı maaşa göre giyinmesi önemle rica olunur... Ofise Prada ayakkabılar ve Gucci çantalarla geliyorsanız, maddi durumunuzun yeterince iyi olduğu görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır.
Sıradan ve ucuz yerlerden giyiniyorsanız elinizdeki parayı yeterince iyi idare edebildiğiniz görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır. Bazen marka bazen sıradan yerlerden giyiniyorsanız, herhangi bir sorununuz olmadığı görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır.

HASTALIK DURUMLARI
Herhangi bir hastalığıınız durumunda doktor raporu artık kanıt olarak kabul görmeyecektir.
Doktora kadar gidebilen, işine de gidebilir.

İZİN GÜNLERİ
Her çalışanın senede 104 izin günü vardır. Bunlara Cumartesi ve Pazar denir.

WC KULLANIMI
İş gününün büyük kısmının tuvaletlerde harcandığı tespit edildiğinden, bundan böyle tuvalet kabinlerinde kalma süresi 3 dakikayla sınırlanmıştır. 3 dakika bittiği anda alarm çalacak, tuvalet kağıdı otomatikman içeri toplanacak, kabin kapısı açılacak ve yukarıdan otomatik bir fotoğraf makinesi inerek resminizi çekecektir. Bu durumun üstüste iki kez başınıza gelmesi durumunda resminiz şirketin karalistesinde yayınlanacak, resimde sırıttığı tespit edilenler yönetmeliğin "aklı dengesizlik durumu" maddesi kapsamında değerlendirilecektir.

ÖĞLE TATİLLERİ
Zayıf personelin ögle tatili süresi 30 dakikadır. Normal kilodaki personelin ögle tatili süresi, dengeli beslenip formlarını korumalarına yetecek şekilde 15 dakikadır.
Kilolu personelin ögle tatili süresi 5 dakikadır, bu da zaten bir kutu diyet kola içmek için gayet yeterlidir.
İlginize çok teşekkür ederiz.

AlkışlıYorum
Gece görüş mesafesinin 1(!) metreye kadar düştüğü sisli havada, 45 dakika boyunca kaplumbağa hızı ile ilerledikten sonra, yanlışlıkla sileceği çalıştırmamla birlikte 20 metre ilerisini gördüm. Daha neler göreceğim bakalım..

YILAN
İki karadenizli yılan olan Temel ile İdris yolda gidiyorlarmış. Birden Temel, İdris'e dönüp: "Ula İdris biz zehirli miydik yoksa zehirsiz mu?" diye sormuş. İdris şaşırmış: "Ula ne oldu gene" demiş. Temel de: "Ula biraz once dilimi isirdum da," demiş...



CİNSİYET DEĞİŞTİREN TAVUK
İngiltere'de bir tavuk bir gecede cinsiyet değiştirip horoz oldu... İngiltere'de, bir tavuğun sadece bir gecede horoza dönüşmesi, ülkede günün konusu oldu. Freaky isimli tavuk, 8 ay boyunca kuluçkada yatarken bir sabah uyandı ve kümesteki diğer tavuklara yakın ilgi(!) göstermeye başladı. tavuklarla çiftleşmeye kalkan hayvan, tıpkı bir horoz gibi ötmeye de başladı. Uzmanlar, tavuğun bu cinsel kimlik değişiminde, erkeklik hormonu olan testesteron seviyesinin yükselmesinin etkili olduğunu belirtiyor.

10 MİLYONLUK
Temel'e gazeteciler sormuş: "Son günlerde benzine gelen zamlara ne diyorsunuz?"
Temel de, "Valla benum icin fark etmez ben hep 10 milyonluk aliyorum" demiş.

ZIKKIMIN KÖKÜ
Hoca o aralar paraya sıkışmıştır. Bir vatandaş gelip hoca'ya: "Şeytan nerede yaşar" diye sormuş. Hoca cevabı bilmez ama vatandaşı cevapsız bırakmamak için soruyu cevaplar. Adam giderek hocayı soru yağmuruna tutmuş ve sonunda hoca'ya: "hocam peki şeytan ne yer" diye sorar. Hoca da: "Eğer benim gibi parası yoksa zıkkımın kökünü yer" demiş.

RAHİM
Ebe durmadan çocuk sahibi olan kadına doğum kontrol yöntemleri ile ilgili tavsiyelerde bulunuyordu. "-Kocanla birlikte olmadan önce al bunu rahiminin ağzına koy. Bu çocuk yapma derdinden kurtul!"
Kadın sevinerek tavsiyelere uyacağını söyledi.
Aradan bir süre geçtikten sonra ebe kontrolde aynı kadının tekrar gebe olduğunu anlayınca kızgınlıkla kadını azarladı:
"-Yahu hamile kalmaktan bıkmadın mı?
Neden tavsiyelerime uymadın?"
Kadın kendini savundu:
"-Ebe hanım inan ki ne dediysen tamamını yaptım. Verdiğini her seferinde rahimin ağzına koyup ondan sonra kocamla yattım.
Ama ne yapalım ki tekrar hamile kaldım!"
Ebe, kadına inanmadığını belirterek tekrar çıkıştı:
"-Boş versene dediğimi yapsaydın tekrar hamile kalman mümkün olmazdı!"
Bunun üzerine kadın içeride beklemekte olan kocasına seslenerek yardıma çağırdı:
"-Rahiiim! Gel bir de sen anlat nasıl yaptığımızı. Ebe hanım her seferinde dediklerinin tamamını yaptığıma verdiğini, senin ağzına koyduğuma bir türlü inanmıyor!"