Kenan Yoluak

KENAN YOLUAK

Tarihi 6 Ocak 2011

Hayaliniz gerçek olsun

Dünya üzerindeki herkesin bir ya da birden çok hayali vardır... Bu hayallerin gerçekleşmesi yine kendi çabalarına bağlı olduğunu biliyoruz. Hayal kurmanın en güzel yanı, bunu kendi kendinize de yaşayabiliyor olmanızdır. Hayalini kurmadığınız birşeyi hayata geçirmeniz de olanaksızdır.

Biz kuaförler saç keserken, boya ya da topuz yaparken veya yeni bir tarz denerken, gözümüzde önce canlandırır ve kendi bakış açımızla yorum getiririz. Bu sayede yeniliğe daha açık ve kafamızdakini saçlara yansıtmamız daha kolay oluyor. Sizlere tavsiyem hayalleriniz doğrultusunda kendinizi yenileyin, sonuçlarına inanamayacaksınız.

Yeni yılda tüm istek ve hayallerinize ulaşıp sağlık ve mutluluk dolu bir hayat sürmenizi dilerim...
Selamlar, dalgalı saçlarım var ama kontrol etmekte çok zorlanıyorum... Tiftik tiftik oluyorlar. Acaba bu sorunum için bir fikir verebilirmisiniz? Hacer Ş.
CEVAP
Dalgalı saçların en büyük sorunu kontrolünün zor olmasıdır. Bakım ürünleri ve şekillendiriciler ile kolayca çözüm bulabilirsiniz

Merhabalar hamilelikten sonra saçlarım aşırı şekilde dökülmeye başladı acaba bunun için bir tavsiyeniz var mı? Elif G.
CEVAP
Hamilelik sonrası vücut direncinin azalması ile hormonlardaki değişimden dolayı saç dökülmesi olağandır. Bunun için çeşitli bakım ürünleri mevcuttur.

Saçlarım için uzun zamandır bayrak kızılı kullanıyorum fakat saçlarımın uçları çok yıpranmış olduğundan saçımın rengi çok çabuk akıyor tavsiyeniz nedir? Tijen H.
CEVAP
Kullandığınız saç rengi çok iddaalı bir renk ve uçlarının yıprandığını yazmışsınız... Kızıl renk pigmentleri yıpranmış saçlardan çok çabuk akar. Bunun için saçlar boyanırken mutlaka düşük oksidonla boyanması ve boyalı saç ürünleri kullanılması gerekmektedir.

Selamlar benim saçlarım aşırı yağlanıyor. Sabah yıkıyorum ve çıkıyorum akşam aynı şekilde hiç yıkanmamış gibi yağlı oluyor Tavsiyeniz nedir? Ergin C.

CEVAP
Saçlarınızın yağlanmasının 2 nedeni olabilir birincisi yanlış şampuan seçimi, ikincisi ise saçlarınızın yağ torbacıklarının çok yağ üretmesidir. Kullandığınız şampuanı saçınızın yapısına göre seçerseniz bu sorun ortadan kalkacaktır.

Selamlar benim alnım çok uzun. Arkadaşlarım yüzümün uzun göründüğünü ve tarzımı değiştirmem gerektirdiğini söylüyorlar. Saçımı geri taramamın bir etkisi var mıdır ve nasıl bir değişiklik yapmalıyım? Ali T.

CEVAP
Alnının uzun olduğunu düşünenlerin saçlarını arkaya doğru taraması doğru değildir.
Bu sizin yüzünüzün uzun görünmesini sağlar. Bunun yerine saçınızın öne doğru kesilip, bu yönde tarandığında görüntünüz değişecek ve yeni bir görünüm kazanacaksınız.