Kenan Yoluak

KENAN YOLUAK

Tarihi 28 Aralık 2010

Rahat etmek mi yoksa modern olmak mı?

Herkes farklı olmak, başkaları tarafından beğenilmek ve ilgi çekmek, başkalarından daha yenilikçi ve tarz olmak ister.
Ama bilmezler ki her insanın farklı bir anatomik yapısı vardır. Bu yüzden rekabete girmeden kendinizi rahat hissettiğiniz yolları seçmelisiniz. Her zaman söylediğim gibi saçınızdan giydiğiniz kıyafete, taktığınız aksesuarlardan ayakkabılarınıza kadar her türlü şeyin kendinize yakışanını bulmak gerektiğini düşünenlerdenim. Tarzı yakalamak ve göstermek istiyorsanız ilk önce kendinizi tanımalısınız

Saçlarımda açık röfle vardı. uzadığı için diplerine tekrar yaptırmak istedim. Ama saçlarımın diplerini kızıl tolarında bıraktı. ne yapmam lazım? MERVE T.
CEVAP
Röfle çok aşılmadan erken yıkandığı için dipleri kızıl değil dore tonlarında kalmış. Bunun düzelmesi için yaptığı röfleyi tekrar aynı şekilde yaldızlara sarıp açmazı lazım. Yalnız çok düşük bir ilaçla yapması şartıyla.

Benim çok ince saçlarım var. Saçlarımı biraz kısa kestirdim ama yine de hacim ve dolgunluk veremiyorum. tavsiyeniz nedir? ÖZLEM K.

CEVAP
İnce saçların en büyük sorunu dolgunluk verememektir. Benim tavsiyem iri biyoform dalgalar yaptırmanız.


Merhaba size sorum manikür yaptırdığım zaman çok tedirgin oluyorum. Manikür aletlerimi dahi kendim götürüyorum. Sizce yaptığım doğrumu? SELEN S.
CEVAP
Eğer gittiğiniz salonda sterilizasyon aleti yoksa, yaptığınız çok doğru. Ama yine de günümüzde hemen hemen hiçbir salonda manikür sularına mikrop kapmasın diye ilaçlı yumuşatıcı koyulmaksızın manikür ve pedikür yapılmıyor.