Kenan Yoluak

KENAN YOLUAK

Tarihi 21 Aralık 2010

Tercih sizin

İnsanoğlunun yapısında bir şekilde farklı görünebilmek dürtüsü vardır. Tabii ki bu dürtü kadınlarda daha yüksek bir seviyededir. Bunun içinde çeşitli yollara başvurulur. Bunlardan biri de; kuaförlere görüntülerini değiştirmektir. Biz de elimizden geldiğince bu istekleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bazen gerçekten istekler doğrultusunda görsel açıdan muazzam sonuçlar alabiliyoruz fakat bazen de içimize sinmeyen sonuçlar ile karşılaşabiliyoruz. Müşterilerimizin çevrelerinde, dergilerde ya da televizyonda görüp beğendikleri model ve renkleri uygulatmaları buna sebep olabiliyor. Her saç stili herkese yakışacak, diye bir şey yok. Sonuçta ten rengi, göz rengi, yüz hattı, kemik yapısı, saçların uzunluğu, iş ve yaşam tarzı model seçiminde rol oynuyor.

Bunların analizini iyi yapmak gerekiyor. Müşterilerimiz tabii ki istemekte haklı! Fakat biz de yaptığımız işin bir sanat olduğunu düşünüp bu yönde tecrübelerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz. Eğer sizleri geldiğiniz andan itibaren olumlu biçimde yönlendirip, mutlu bir biçimde salondan uğurlayabiliyorsak ne mutlu bize! Her meslekte olduğu gibi bizim de işimizi yaparken fikirlerimize ve tecrübelerimize değer verilmesi bu işte aldığımız en büyük ödüldür. Sanatçılar alkışla besleniyorsa biz kuaförler de yüzünüzdeki gülümsemeyle besleniriz. Bu yüzden fikirlerinizi bizimle paylaşın!

MERAK ETTİKLERİNİZ

Selam ben uzun zamandır kısa saç kullanıyorum. Nasıl bir saç kesimi ile daha çabuk uzatabilirim? Fatma H.
CEVAP Öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor ki saçlarınız uzarken zorluk çekeceksiniz. Eğer kısa saça alıştıysanız, 2 seçeneğiniz var; düz ya da katlı olarak uzatabilirsiniz. Tavsiyem katlı uzatmanızdır.

İş hayatım oldukça yoğun geçiyor. Bu yüzden ayaklarımda nasırlar oluşuyor? Pedikür yaptırsam yararı olur mu? Hayrullah B. Sanırım ayaklarınızda kalıp nasır oluşması oluyor. Pedikür yaptırmanız doğru olur, faydasını görürsünüz.