Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 21 Mayıs 2012

Ayrılık yaramadı

Üniversite öğrencisi bir gencim. Lise yıllarından beri sevdiğim biri vardı. Bu kız abisinden çok korkuyor diye bir ara ayrıldık. O zaman içinde üç kişiyle birlikte olmuş.
Affettim, şimdi birlikteyiz ama bana yine "Ben sana layık değilim" demeye başladı. Beni üzmek istemiyormuş. Bu kelimelerin anlamı nedir? (Adı saklı)

Sevgili kardeşim bu kelimelerin anlamı sandığın gibi masum değil. Kendini kandırma. Seni hak etmediği zaten önceki hatalarına bakılırsa ortada değil mi? Seni de anlıyorum oğlum ama lütfen aç artık şu gözlerini. Zamanın hafifletemediği acı yoktur. Bu yüzden artık "evet beni hak etmiyorsun" de bitsin gitsin. Sonra inan daha huzurlu olacaksın.

SONUNDA BEN DE ALDATTIM

Jale Hanım, evliliğime sadık bir kadındım! Ama bunun karşılığını hep yenilerek aldım. Kocam beni anlamadı, çok kez aldatıldım. Sonunda ben de aldattım. Pişmanlık yaşadım. Ama şimdi yine hayatımda bir renk ve aşk istiyorum. Bunun suç olduğunu sanmıyorum. Boşanıp yeni bir hayat kurmak istiyorum ama oğlum duyarsa beni yaşatmaz. Rumuz: Leopar

Aldatılmayı kimse hak etmez. Bunları yaşaman ve yaşatman, mutsuz evliliğine bağlı bir sorun da olmayabilir. Kendini suçlayarak daha da mutsuz olma lütfen. Her kadın aşkı heyecanı hissetmek ister, seni anlıyorum. Ama yanlışlar içinde olmadan yaşamalı insan. Önce kendinle barışık ol. Hayal görme ve elindekilerle huzurlu olmaya çalış.